Tuinscherm

Wat zijn de voordelen van een houten schutting?
Een houten schutting biedt privacy en veiligheid. We gaven al aan dat u zo spelende kinderen en huisdieren makkelijker in de tuin houdt, maar ook wat betreft inbraakpreventie is een houten schutting een slimme zet.  
Bent u bang dat uw tuin kleiner gaat lijken door rondomrond een houten schutting te plaatsen? Kies dan voor de Toba voor een eindeloze tuinwand waarbij geen tussenpalen te zien zijn. Door een lang en ononderbroken geheel te creëren, lijkt uw tuin optisch groter.

Hoe onderhoudt u een houten schutting? 
De meeste houten schuttingen zijn vervaardigd uit drukgeïmpregneerd grenen voor een duurzaam resultaat. Uw houten schutting heeft dus weinig onderhoud nodig. Ook de houten palen werden voldoende behandeld om verrotting tegen te gaan. 
Onze producten zijn enkel verkrijgbaar bij de gespecialiseerde vakman. Wilt u meer informatie, advies of een offerte? Vind via deze handige dealerlocator een verdeler bij u in de buurt.

U wilt meer privacy in de tuin? Voorkomen dat de hond ontsnapt? Of dat de kinderen de straat op lopen? Een houten schutting biedt de oplossing! Een houten schutting is niet alleen veel decoratiever dan een betonnen schutting, maar heeft ook nog enkele andere troeven.