Tuinscherm

Kies voor een stijlvolle tuinafsluiting met een duurzaam karakter. Wij selecteren steeds de beste materiaalsoorten en besteden aandacht aan de kleinste details. Zo kan jij zorgeloos van jouw tuin genieten met de nodige privacy en veiligheid. Voorkom dat kinderen zomaar de straat oplopen of dat je huisdier ontsnapt en houd ongewenste blikken buiten dankzij onze tuinschermen.  

 

Waarom kiezen voor onze tuinschermen?

 

Verschillende stijlen 

 

Met Exterior Living willen we je helpen je droomtuin te realiseren, ook al ziet die er niet voor elk van ons hetzelfde uit. Houd je meer van een tuin met een moderne uitstraling, of verkies je een tuinafsluiting met het charme van hout? Wat dacht je van een combinatie van hout en aluminium? Alles kan! 

 

Belgisch vakmanschap

 

Al onze tuinschermen worden gefabriceerd in ons familiebedrijf in Gits. Wij staan garant voor kwaliteit, maatwerk en vakmanschap van eigen bodem. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een optimale harmonie tussen ambacht en industrialisatie bereikt. 

Duurzame materialen

 

We kiezen zorgvuldig de beste houtsoorten voor onze tuinschermen. In ons assortiment vind je noords dennenhout, iroko, padoek en thermowood terug. 

Daarnaast ontwikkelden wij ook tuinafsluitingen uit aluminium en wpc. Deze onderhoudsvriendelijke materialen hebben ook een duurzaam karakter. 

Ontdek hier ons assortiment

Meer inspiratie? 

Ontdek al onze tuinproducten in onze tuinbrochure.

 

 

 

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de keuze van je tuinscherm en het uitwerken van jouw tuinproject.

 

 

Praktische informatie

Kies je voor een open of gesloten scherm? Hoe gaan we te werk? Welke materiaalsoort kies je voor je tuinafsluiting? Hier vind je antwoord op al je vragen.

 

 

Ontdek onze tuinpoorten

Op zoek naar een poort om je tuin mee af te sluiten? Ontdek hier ons assortiment.