Tuinbank

Een prachtige houten tuinbank is een onmisbaar item in elke grote en gezellige tuin. Het is enerzijds een echte eyecatcher maar daarnaast ook gewoon handig uiteraard. Ideaal om even bij te keuvelen in het zonnetje na een lange dag of een heerlijke barbecue aan te houden. Ontdek hier onze collectie prachtige houten tuinbanken.

Welke stijlen van houten tuinbanken zijn er?
Zoals u ziet hebben we bij Exterior Living een vrij uiteenlopend aanbod houten tuinbanken. Er zijn enerzijds gewone zitbanken, maar anderzijds ook echte picnicbanken.
Binnen de soorten zien we ook een duidelijk onderscheid in stijl. De Lucca en de Venice bijvoorbeeld zijn tuinbanken in een eerder modern design. Zeker de Lucca uit irokohout ziet er met de metalen profielen hypermodern uit.

 De Venga en de Clipper 6 zien er dan weer vrij klassiek uit. De Clipper 8 is een ruime tuintafel voor 8 personen met zitplaatsen aan alle vier de zijden. Dit heeft als voordeel dat iedereen goed met elkaar kan praten tijdens het eten, wat bij een lange tuintafel met twee zitbanken niet altijd het geval is. Voor een optimaal effect van de tuinbanken in uw rustieke tuin omgeeft u de bank met prachtige bloembakken.

 

Waarom bij Exterior Living een tuinbank kopen?
Kiezen voor Exterior Living is kiezen voor zekerheid. We hebben een jarenlange ervaring in het vak. Daardoor kunnen we net dat stapje verder gaan. We halen zeker onze neus niet op voor een ontwerp op maat. We creëren graag de tuinconstructie van uw dromen.

 Alles wordt op duurzame wijze gemaakt volgens de strenge Belgische kwaliteitsvoorwaarden. En ook het milieu wordt niet uit het oog verloren. Wij zijn absoluut tegen het kappen van bossen zonder de natuur te helpen zich te herstellen. Wij zijn daarom houder van het PEFC-label, dat zich inzet voor een verantwoord bosbeheer.

 Op welke houten tuinbank ziet u zichzelf wel genieten van een lekker glas wijn? Vul uw gegevens in op de dealerlocator en vind een dealer bij u in de buurt.