Aluminium constructies

Bij Exterior Living streven we naar een optimale kwaliteit voor uw tuinconstructies. Daarvoor werken wij met duurzame materialen, waaronder Aluminium.

 

Kenmerken van Aluminium

Bij aluminium staat esthetiek zeker en vast centraal. Aluminium komt vaak voor in combinatie met houtsoorten voor een hedendaags design dat perfect past bij elk type woning.  

Het aluminium werd eerst met een beschermlaag volgens de normen van Qualicoat Seaside behandeld. Dit zorgt dat het materiaal een sterke weerstand krijgt in agressieve milieus zoals de kuststreek, industriegebieden... Ook wie liever geniet van zijn tuin en er weinig wilt aan onderhouden, is aluminium een goede keuze! De structuurlak maakt de oppervlakte resistenter voor krassen en is UV-bestendig.

Vind meer informatie over aluminium als materiaalsoort voor uw tuin of het onderhoud van aluminium tuinconstructies.

 

Multifunctioneel

De Maluwi is een aluminium modulair systeem waarbij u zelf bepaalt hoeveel modules u combineert en hoe u uw constructie aankleedt. Met de vier beschikbare basislengtes stelt u de constructie samen die het best bij u past. Kies uit de bijhorende panelen en wanden en bekom zo een volledig afgewerkte en gepersonaliseerde constructie. Deze structuur kan zowel aangebouwd als vrijstaand geplaatst worden en kan gebruikt worden als carport, overdekt terras, pool house en zoveel meer.

 

Ontdek ons assortiment carports en overkappingen in aluminium! 

Past een aluminium tuinconstructie perfect in uw droomtuin? 
Ga langs bij een expert in uw buurt. Zij adviseren u graag bij uw tuinplannen en bezorgen u graag alle info over de prijzen en de mogelijkheden van deze constructie.