Aluminium constructies

MALUWI : TERRASOVERKAPPING OF CARPORT?

De tuin is een belangrijk onderdeel geworden van de woning, uw thuis. Niet enkel op warme zomerdagen, maar het ganse jaar door willen we zo veel mogelijk buiten zijn. Denk maar aan die eerste zonnestralen in de lente, de gezellige familiemomenten in de herfst en die zalige winterbarbecue met vrienden. Wij van Exterior Living willen u helpen om zo veel mogelijk te genieten van het leven in de tuin.

Bent u op zoek naar een duurzame carport met of zonder berging die past bij de stijl van uw woning? Of droomt u eigenlijk al jaren van een overkapping om het ganse jaar door te genieten van uw tuin? Deze structuur valt perfect te combineren met uw woning en uw tuin.

Door de combinatie van hout en aluminium vormt de Maluwi een mooi geheel met zowel klassieke, moderne en hedendaagse woningen. Laat uw creativiteit de vrije loop, de keuze van functionaliteit is volledig aan u.

Modulair en multifunctioneel
De Maluwi is een aluminium modulair systeem waarbij u zelf bepaalt hoeveel modules u combineert en hoe u uw constructie aankleedt. Met de vier beschikbare basislengtes stelt u de constructie samen die het best bij u past. Kies uit de bijhorende panelen en wanden en bekom zo een volledig afgewerkte en gepersonaliseerde constructie. Deze structuur kan zowel aangebouwd als vrijstaand geplaatst worden en kan gebruikt worden als carport, overdekt terras, pool house en zoveel meer.

Een uitstekende kwaliteit aan een betaalbare prijs.
De Maluwi heeft een strak design waarbij kwaliteit en esthetiek centraal staan. We werken enkel met de beste materialen om een optimale kwaliteit te garanderen en in ons ontwerp hebben wij er voor gekozen om geen bevestigingsonderdelen of naden zichtbaar te maken. Puur en uniek. En dit alles aan een betaalbare prijs om volop te kunnen genieten van het buiten zijn.

 

Een Maluwi volledig in uw stijl? Ga langs bij een expert in uw buurt. Zij adviseren u graag bij uw tuinplannen en bezorgen u graag alle info over de prijzen en de mogelijkheden van deze constructie.