Onze Maluwi carport is een aluminium constructie met een onderhoudsvriendelijk karakter en een prachtig modern design. Bovendien kunt u deze samenstellen naar wens. 
Ontdek alle troeven van de Maluwi als carport. 

Maluwi Aluminium Carport met berging

1. ESTHETISCH DESIGN

Exterior Living staat voor innovatie, duurzaamheid en kwaliteit. Met de Maluwi carport combineerden wij onze waarden tot een prachtig design. We kozen voor een strak hedendaags design dat perfect past bij elk type woning. Door de combinatie van hout en aluminium straalt de Maluwi elegantie uit. 

In de ontwikkelingsfase werd er zeer veel aandacht besteed aan de esthetiek van deze carport. Bovendien werken de aluminium profielen alle technieken esthetisch weg!

  • Voetverankering en de waterafvoer na montage niet meer zichtbaar.
  • Enkel onderaan de paal zijn er 4 inox schroeven zichtbaar.
  • Panelen onderling vastgemaakt zonder dat er ook maar één schroef zichtbaar is.

Maatwerk naar wens is geen enkel probleem.
Lees hier hoe u uw Maluwi carport kunt samenstellen of contacteer meteen een verdeler in uw buurt. 

 

2. BELGISCH DESIGN

Exterior Living staat voor innovatie, duurzaamheid en kwaliteit. Met de Maluwi combineerden wij onze waarden tot een multifunctionele en modulaire tuinoverkapping.

Kortom: een meerwaarde voor uw tuin met kwaliteit en vakmanschap van eigen bodem! 

 

3. DUURZAME EN KWALITATIEVE MATERIALEN

Om u een optimale kwaliteit te garanderen, werken we altijd met kwalitatieve materialen.
Maluwi overkappingen bestaan uit aluminium in combinatie met hout. Niet enkel is deze combinatie enorm populair voor interieur -en exterieur inrichtingen, het zijn ook duurzame en ecologisch verantwoorde materialen. 

belgian quality exterior living

1. Aluminium is een duurzaam materiaal die bovendien garant staat voor design.

Het aluminium werd eerst met een beschermlaag volgens de normen van Qualicoat Seaside behandeld. Dit zorgt dat het materiaal een sterke weerstand krijgt in agressieve milieus zoals de kuststreek, industriegebieden... Ook wie liever geniet van zijn tuin en er weinig wilt aan onderhouden, is aluminium een goede keuze!

2. Thermowood is erg vormvast en ongevoelig voor vocht, schimmels en weersinvloeden. Dit komt doordat het hout een verhittingsproces ondergaat die het duurzamer maakt. 

3. We kiezen voor padoek bij deze tuinconstructies. Padoek is een uiterst duurzame en stabiele houtsoort uit Midden- en West-Afrika is (duurzaamheidsklasse I) die geen kwasten bevat en een mooie vergrijzing garandeert.

4. ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Kies voor een Maluwi carport voor zijn onderhoudsvriendelijke karakter. 

Aluminium is een duurzaam materiaal dat niet roest.  Ook Thermowood heeft weinig onderhoud nodig. Het reinigen van het hout doet u eenvoudig met water en neutrale zeep. Geen speciale producten nodig dus! 

Maluwi Onderhouden Aluminium carport

5. MODULAIR & VLOTTE PLAATSING

Deze constructie laat maatwerk naar wens toe. Bovendien kunt u rekenen op een vlotte plaatsing door een van onze professionele verdelers.
Stel in enkele eenvoudige stappen een Maluwi carport samen naar uw wensen.

Vind snel een verdeler in uw buurt met onze dealerlocator

 

GARANTIE

Met de Maluwi kiest u voor stevig Belgisch design en vakmanschap. Voor deze Maluwi constructies van Exterior Living bieden we 5 jaar garantie op de structuur en op de kleurvastheid van de lak.

 

PRIJZEN EN INFORMATIE OP MAAT

Ga langs bij een expert in uw buurt.
Zij adviseren u graag bij uw tuinplannen en bezorgen u graag alle info over de prijzen en de mogelijkheden van deze constructie. 

Raadpleeg onze FAQ voor voorbereidende vragen of neem contact met ons op!