Aluminium constructies

In ons assortiment aluminium constructies vind je carports en overkappingen die zich perfect combineren met jouw woning. Zowel budgetvriendelijke modellen als gepersonaliseerde maatwerkmogelijkheden, Exterior Living biedt voor elke smaak een mooi gamma aan en inspireert je graag met het authentieke karakter van zijn producten.

Aluminium in ons concept

Bij aluminium staat esthetiek zeker en vast centraal. In onze unieke concepten combineren wij aluminium met verschillende houtsoorten. Dit zorgt voor een hedendaags design dat perfect past bij elk type woning.  

Het aluminium wordt eerst met een beschermlaag volgens de normen van Qualicoat Seaside behandeld. Dit geeft het materiaal een sterke weerstand in agressieve milieus zoals de kuststreek, industriegebieden... Ook voor wie liever geniet van zijn tuin en de voorkeur geeft aan weinig onderhoud, is aluminium een goede keuze! De structuurlak maakt de oppervlakte resistenter voor krassen en is UV-bestendig.

Vind meer informatie over aluminium als materiaalsoort voor uw tuin of het onderhoud van aluminium tuinconstructies.

 

Multifunctioneel

De Maluwi is een aluminium modulair systeem waarbij je zelf bepaalt hoeveel modules je combineert en hoe je je  constructie aankleedt. Met de vier beschikbare basislengtes stel jij de constructie samen die het best bij je past. Kies uit de bijhorende panelen en wanden en bekom zo een volledig afgewerkte en gepersonaliseerde constructie. Deze structuur kan zowel aangebouwd als vrijstaand geplaatst worden en kan gebruikt worden als carport, overdekt terras, pool house en zoveel meer.

 

Ontdek ons assortiment carports en overkappingen in aluminium! 

Past een aluminium tuinconstructie perfect in uw droomtuin? 
Ga langs bij een expert in jouw buurt. Zij adviseren je graag bij jow tuinplannen en bezorgen je alle info over de prijzen en de mogelijkheden van deze constructie.