Bloembak

Een prachtig afgewerkte tuin zonder planten kunnen we ons maar moeilijk voorstellen. Of hebt u echt groene vingers en eet u graag groentjes uit eigen tuin? Dan is een moestuin echt wat u nodig hebt. Bij Exterior Living kunnen we u kwalitatieve plantenbakken in verschillende afmetingen aanbieden. Ontdek hier ons assortiment.

Wanneer kies ik voor houten bloembakken?
Jammer genoeg beschikt niet iedereen over een grote tuin om een prachtige bloemenweelde te creëren. Misschien woont u wel midden in de stad en hebt u een klein stadstuintje. Of woont u op een appartement en hebt u enkel een balkon ter beschikking? Andere mensen kiezen er dan weer bewust voor om geen gras te zaaien maar een groot terras aan te leggen.

Een aantal bloembakken bieden dan de oplossing. De bloembakken uit onze collectie zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen zodat u steeds een bloembak op maat vindt. Door de verschillende afmetingen kunt u er zelfs ook kleine boompjes in planten. In onze brochure tuinhout vindt u een goed overzicht.

 

Uit wat voor hout zijn de bloembakken vervaardigd?
Alle houten bloembakken bij Exterior Living worden uit kwalitatief hout gemaakt dat op een duurzame wijze geproduceerd werd.
Het drukgeïmpregneerde dennenhout is afkomstig uit het Hoge Noorden. Nadat hout drukgeïmpregneerd werd, krijgt het een wat groenachtige schijn. Het is daardoor wel beter beschermd tegen allerlei schimmels en verrotting.  
Iroko is duurzaam West-Afrikaans hout. Deze houtsoort heeft een vrij fijne nerf. De normale kleur van Iroko is geel-oranje, maar het kan ook licht- tot middenbruin uitschijnen.
Het exotische ipéhout kan een aantal verschillende kleurschakeringen hebben. Het varieert van licht- tot donkerbruin, maar kan ook eerder donkeroranje zijn.

 

Een bloembak van Exterior Living in uw droomtuin?
Welke bloembak of moestuinbak wil u wel in uw tuin of op uw balkon?
Bekijk nu waar u hem kan kopen aan de hand van onze dealerlocator. Laat uw gegevens achter en we sturen u terug waar de dichtstbijzijnde partner van Exterior Living is.
Bij verdere vragen kunt ook steeds contact met ons opnemen.