Over ons

Wie zijn we?
Exterior Living is het overkoepelend merk van de groep Valcke & Zoon te Gits. Reeds 3 generaties lang zijn wij succesvol actief als producent en verdeler van een modern en ruim gamma voor tuin- en buitenbeleving.
Wij bieden een uitgebreid assortiment kwaliteitsvolle tuinconstructies, eiken bijgebouwen, zwembaden, ­poorten, tuinafsluitingen en tuinhout aan.


Belgische Kwaliteit

Wij staan garant voor kwaliteit, maatwerk, originaliteit en vakmanschap van eigen bodem. Door onze kennis en jarenlange ervaring in het vak hebben wij een optimale harmonie tussen ambacht en industrialisatie bereikt.


Maatwerk

Bij ons is elke bestelling is maatwerk. Toch slagen wij erin om binnen relatief korte tijd uw persoonlijk concept te realiseren. Onze vakmensen luisteren graag naar uw ideëen om zo samen de tuinconstructie van uw dromen te creëren. Hoge kwaliteitsnormen, flexibiliteit en een gedreven serviceteam zorgen ervoor dat u onbekommerd kunt genieten van uw duurzame, tijdloze investering. Realiseer met ons de tuin van uw dromen.


Duurzaamheid

Exterior Living is houder van het PEFC label (certificaat voor duurzaam bosbeheer) dat erover waakt dat er meer bomen worden aangeplant dan gekapt. Aangezien wij het milieu en de natuur hoog in het vaandel dragen, kiezen wij hoofdzakelijk voor fijnjarig Noord-Europees hout, niet alleen vanwege de unieke kwaliteit en structuur, maar eveneens vanwege het zeer strenge ecologische bosbeheer. Verder wordt er binnen ons bedrijf ook werk gemaakt van ecologisch en maatschappelijk ondernemen. Zo wordt bijvoorbeeld het afval zorgvuldig gescheiden en gerecycleerd. Hout is immers het hernieuwbare materiaal bij uitstek!

Ook ons drukwerk is eco-friendly. Wij kiezen steevast voor drukkerijen die het FSC-label dragen.


Dealer netwerk
Om er voor te zorgen dat uw aangekocht product kwalitatief geplaatst wordt, werken wij samen met professionele dealers die uw wensen en behoeften vervullen. Zij zorgen niet alleen voor een correcte plaatsing, maar geven u ook advies en een perfecte dienst na verkoop.

 

 

 

Exterior Living showtuin

Kom inspiratie opdoen in onze vernieuwde showtuin van meer dan 1200 m2. Hier kan u al onze nieuwe producten ontdekken, de verschillende materialen en constructiesystemen bekijken en ideeën opdoen voor uw eigen tuinproject. 

Weet u al met welke dealer u zal samenwerken? Perfect. Kom gerust samen met uw dealer naar onze showtuin om uw project te bespreken en vorm te geven. Nog geen dealer gevonden ? Geen probleem, via onze dealerlocator vind je snel een dealer in je buurt.

Onze deuren staan elke werkdag voor u open vanaf 9u  tot 12u - 13u tot 17u (na 17u op afspraak) en op zaterdag van 10u tot 12u - 13u tot 16u.
Locatie : Bruggesteenweg 245 - 8830 Gits. Iedereen welkom !

Zin in een virtuele wandeling in onze showtuin? Klik  HIER  voor een 360° tour.

 

 

Hoe gaan wij te werk?
Bekijk het hier in onze bedrijfsspot :