Over Exterior Living

Exterior Living is het overkoepelend merk van de groep Valcke & Zoon in Hooglede, België. Reeds drie generaties in houtexpertise zorgt Exterior Living voor het ontwerp, de productie en distributie van een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve tuinconstructies in hout en aluminium, zwembaden, poorten, afsluitingen en tuindecoratie. 

 

Ontdek meer over ons

 

 

 

Exterior Living breidt uit

 

De tweede en derde generatie van ons dynamisch familiebedrijf trekt sinds een aantal jaren volop de kaart van de volledige tuinbeleving en kiest in deze strategie de overkoepelende merknaam ‘Exterior Living’. Voordien klonken de merken 'Gardival', 'Tack' en 'Gardipool je misschien beter bekend in de oren. 

Door de evolutie in ons productgamma gingen wij op zoek naar extra productieruimte. Ons aanbod breidde uit met een focus op nieuwe, ecologisch verantwoorde materialen. Nu breiden we ook onze site uit met een gloednieuw kantoorgebouw. In 2021 starten we met de bouwwerken en plannen om in 2022 te verhuizen naar de nieuwe burelen.

 

Volg de opbouw van ons kantoorgebouw...

 

Fase 1

Fase 2

"Under construction..."

 

Wist je dat...

…iedereen welkom is in onze showtuin?

Kom inspiratie opdoen in onze showtuin van meer dan 1200m². Hier kan je al onze nieuwe producten ontdekken, de verschillende materialen en constructiesystemen bekijken en ideeën opdoen voor jouw eigen tuinproject.

Maak als het ware een virtuele wandeling in onze tuin vanuit je zetel. Zo kan je vanop veilige afstand kennis maken met onze producten, materialen en mogelijkheden. Zin in een virtuele wandeling in onze showtuin? Klik HIER voor een 360° tour.

 

… wij inspiratie en tips verzamelen op onze inspiratiepagina?

Onze inspiratiepagina is een verzameling van handige tips en inspirerende informatie. Wij houden graag de nieuwste tuintrends  bij en delen onze beste onderhoudstips, zodat je nog lang van je droomtuin kunt genieten. Ga snel een kijkje nemen op onze blog.

 

… je ons laatste updates kunt volgen via onze sociale media?

 Mis geen enkele nieuwigheid meer. Je kan Exterior Living volgen op Facebook en LinkedIn.

 

 

Deel uitmaken van ons team?

Wil je graag dealer worden van Exterior Living?

Wij werken samen met verdelers voor het plaatsen van onze tuinproducten.  Wij staan garant voor vakmanschap, kwaliteit en maatwerk.

Zijn dat kernwoorden die ook jij hoog in het vaandel draagt?
Ontdek hoe wij te werk gaan en hoe je zelf een Exterior Living verdeler kunt worden.

Stuur ons een mailtje via dit formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Of wil je graag deel uitmaken van ons team in Gits?

Bekijk hier de openstaande vacatures bij Exterior Living.