Over ons

Wie zijn we?

Exterior Living is het overkoepelend merk van de groep Valcke & Zoon te Gits, België. Reeds drie generaties in houtexpertise zorgen voor de productie en distributie van een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve tuinconstructies in hout en aluminium, zwembaden, poorten, afsluitingen en tuindecoratie.


Belgische Kwaliteit

Wij staan garant voor kwaliteit, maatwerk, originaliteit en vakmanschap van eigen bodem. Door onze vakkennis en jarenlange ervaring hebben wij een optimale harmonie tussen ambacht en industrialisatie bereikt.


Maatwerk

Bij ons is elke bestelling maatwerk, helemaal afgewerkt volgens uw persoonlijke voorkeur. Toch slagen wij erin om binnen relatief korte tijd uw persoonlijk concept te realiseren. Onze vakmensen luisteren graag naar uw ideeën om zo samen de tuinconstructie van uw dromen te creëren. Hoge kwaliteitsnormen, flexibiliteit en een gedreven serviceteam zorgen ervoor dat u onbekommerd kunt genieten van uw duurzame, tijdloze investering. Realiseer met ons de tuin van uw dromen.


Onze filosofie voor de natuur.

Ecologisch en maatschappelijk ondernemen is een belangrijk deel van onze bedrijfsfilosofie. Daarom kiezen we voor hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en zijn we houder van het PEFC-label (certificaat voor duurzaam bosbeheer). Dit internationaal label toont aan dat het hout dat wij gebruiken afkomstig is uit legale houtkap én waakt erover dat er meer bomen worden aangeplant dan gekapt. Wij van Exterior Living zijn dagelijks bezig met onze ecologische voetafdruk en dragen het milieu en de natuur hoog in het vaandel. Daarom kiezen wij hoofdzakelijk voor fijnjarig Noord-Europees hout, niet alleen vanwege de unieke kwaliteit en structuur, maar eveneens vanwege het zeer strenge ecologische bosbeheer.

Ook bij de ontwikkeling van nieuwe producten gaan wij constant op zoek naar nieuwe milieuvriendelijke materialen. Zo werken wij graag met thermowood, een ideaal alternatief voor tropische houtsoorten die een gelijkaardige duurzaamheid, vormvastheid en vochtbestendigheid evenaart. Om de cirkel rond te maken, wordt al het afval zorgvuldig gescheiden en gerecycleerd. Ook het hout, want hout is immers het hernieuwbare materiaal bij uitstek!

En last but not least, zelfs ons drukwerk is eco-friendly. Wij kiezen steevast voor drukkerijen die het FSC-label dragen.

Dus als u kiest voor een product van Exterior Living kiest u voor een duurzame en bewuste levensstijl.

 


Dealer netwerk
Om er voor te zorgen dat uw aangekocht product kwalitatief geplaatst wordt, werken wij samen met een netwerk van professionele dealers die uw wensen en behoeften vervullen. Zij zorgen niet alleen voor een correcte plaatsing, maar geven u ook advies en een perfecte dienst na verkoop.

 

Exterior Living showtuin

Kom inspiratie opdoen in onze vernieuwde showtuin van meer dan 1200 m2. Hier kan u al onze nieuwe producten ontdekken, de verschillende materialen en constructiesystemen bekijken en ideeën opdoen voor uw eigen tuinproject. 

Weet u al met welke dealer u zal samenwerken? Perfect. Kom gerust samen met uw dealer naar onze showtuin om uw project te bespreken en vorm te geven. Nog geen dealer gevonden ? Geen probleem, via onze dealerlocator vind je snel een dealer in je buurt.

Onze deuren staan elke werkdag voor u open vanaf 9u  tot 12u - 13u tot 17u (na 17u op afspraak) en op zaterdag van 10u tot 12u - 13u tot 16u.
Locatie : Bruggesteenweg 245 - 8830 Gits. Iedereen welkom !

Zin in een virtuele wandeling in onze showtuin? Klik  HIER  voor een 360° tour.

 

 

Hoe gaan wij te werk?
Bekijk het hier in onze bedrijfsspot :


Wil je deel uitmaken van ons team?

Bekijk hier onze openstaande vacatures.