Onze troeven

 

1. Belgische Kwaliteit

Wij staan garant voor kwaliteit, maatwerk, originaliteit en vakmanschap van eigen bodem. Door onze vakkennis en jarenlange ervaring hebben wij een optimale harmonie tussen ambacht en industrialisatie bereikt.

Onze producten worden ontworpen en gerealiseerd in ons atelier in Hooglede en met de nodige vakmanschap door een van onze professionele partners bij jou geplaatst. Zij zorgen niet alleen voor een correcte plaatsing, maar geven je ook advies en een perfecte dienst na verkoop.

2. Voor elke type woning

Met Exterior Living willen we je helpen uw droomtuin te realiseren, ook al ziet die er niet voor elk van ons hetzelfde uit.

Wil je een tuin met een moderne uitstraling, of verkies je eerder een landelijke stijl? Of houd je het eigenlijk liefst traditioneel? Wil je uw houten tuinhuis in een bepaalde kleur verven? Je carport perfect laten aansluiten bij jouw woning? Of wat dacht je van een combinatie van hout en aluminium? Alles kan!

Hout leeft, schept sfeer en straalt warmte uit. Dankzij zijn natuurlijke eigenschappen en tijdloze uitstraling zijn de creatieve mogelijkheden eindeloos. Door te kiezen voor een structuur die op functioneel en esthetisch vlak in harmonie is, creëert u een meerwaarde voor jouw tuin en woning.

 

 

 

3. Maatwerk

Bij ons is elke bestelling maatwerk, helemaal afgewerkt volgens jouw persoonlijke voorkeur. Onze professionele partners luisteren graag naar je ideeën om zo samen de tuinconstructie van jouw dromen te creëren.

Hoge kwaliteitsnormen, flexibiliteit en een gedreven serviceteam zorgen ervoor dat je onbekommerd kunt genieten van je duurzame, tijdloze investering. Realiseer met ons de tuin van jouw dromen.

 

4. In-huis innovatie

Exterior Living heeft niet alleen een eigen productieafdeling maar ook een eigen ontwerp- en ontwikkelingsteam. Dit zorgt ervoor dat we op vrij korte termijn constructies op maat kunnen afleveren. Daarbovenop geeft het ons de mogelijkheid om creatief te blijven innoveren. Wij brengen nieuwe producten op de markt waarvan we het volledige proces van ontwerp tot afgewerkte realisatie in jouw tuin, in eigen beheer hebben en dat maakt ons uniek.

 

5. Onze filosofie voor de natuur.

Ecologisch en maatschappelijk ondernemen is een belangrijk deel van onze bedrijfsfilosofie.

Sorteren en recycleren

We maken de cirkel letterlijk rond door al het afval zorgvuldig te sorteren en te recycleren. Ook stukken hout scheiden we, hout is immers het hernieuwbare materiaal bij uitstek!

PEFC-label

Bij Exterior Living kiezen we voor hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en zijn we houder van het PEFC-label (certificaat voor duurzaam bosbeheer). Lees hier onze verklaring op eer over de oorsprong van het hout. 

Dit internationaal label toont aan dat het hout dat wij gebruiken afkomstig is uit legale houtkap én waakt erover dat er meer bomen worden aangeplant dan gekapt. Contacteer ons om onze gecertificeerde houtsoorten te kennen. 

Houtkeuze

Wij zijn dagelijks bezig met onze ecologische voetafdruk en dragen het milieu en de natuur hoog in het vaandel. Daarom kiezen wij hoofdzakelijk voor fijnjarig Noord-Europees hout. Dit doen we niet alleen vanwege de unieke kwaliteit en structuur van deze houtsoort, maar eveneens vanwege het zeer strenge ecologische bosbeheer.

Ook bij de ontwikkeling van nieuwe producten gaan wij constant op zoek naar nieuwe milieuvriendelijke materialen. Zo werken wij graag met thermowood, een ideaal alternatief voor tropische houtsoorten die een gelijkaardige duurzaamheid, vormvastheid en vochtbestendigheid evenaart

Drukwerk

Last but not least, is zelfs ons drukwerk eco-friendly. Wij kiezen steevast voor drukkerijen die het FSC-label dragen.

 

 

 

Benieuwd hoe we te werk gaan? Bekijk het hier!