Van jouw droomtuin realiteit maken

Hoe gaan we te werk?

Droom je van een prachtige tuin, volledig in jouw stijl? Weet je perfect hoe jouw droomtuin eruit moet zien of heb je totaal geen idee hoe je er aan moet beginnen?

Ontdek hier hoe wij te werk gaan om van jouw droomtuin realiteit te maken.

 

Inspiratie opdoen

Jouw belangrijkste taak? Inspiratie opdoen. Kijk tijdens wandelingen en fietstochten rond en snuister het internet af naar tuinen die je mooi vindt en passen bij de stijl van je woning. Bepaal welke eigenschappen je wil toekennen aan je tuin. Een praktische tuin zonder onderhoud met handige opbergruimte? Een biotoop waar je de wonderen van de natuur op de eerste rij kan aanschouwen? Of zoek je naar een ontspannende plek om je terug te trekken uit de drukte van het dagelijks leven? Jij bepaalt hoe jouw droomtuin er uit moet zien.


In ons assortiment vind je tuinconstructies, overkappingen, zwembaden en omheiningen in verschillende stijlen. Bekijk gerust deze informatiepagina’s en ontdek onze materiaalsoorten met elk hun eigen troeven en kenmerken. Of blader door onze (digitale) tuinbrochure om inspiratie op te halen.  

 

 

Op zoek naar een professional

Staat je Pinterest moodboard vol met plaatjes van jouw ideale tuin? Weet je perfect hoe jouw tuin eruit moet zien en sta je te popelen om eraan te beginnen?

Stap met je ideeën naar een professional in je buurt. Onze professionele partners luisteren graag naar je ideeën om zo samen de tuinconstructie van je dromen te creëren.

Maatwerk is een van onze sterkste troeven. Om van je droomproject werkelijkheid te maken, werken wij samen met een uitgebreid netwerk aan verdelers verspreid over de Benelux en Frankrijk.

De bestellingen plaatsen

Kwam je tot een beslissing? Kies je voor een strakke bloembak om je terras op te fleuren of voor de volledige aanleg van een zwembad met pool house?

Jouw order komt via jouw verdeler bij ons binnen en wordt vervolgens met de grootste zorg verwerkt.

Exterior Living heeft niet alleen een eigen productieafdeling, maar ook een eigen gespecialiseerd ontwerpteam. Dit zorgt ervoor dat we constructies op maat kunnen afleveren, helemaal afgewerkt volgens jouw persoonlijke voorkeur.

Levertermijnen hangen af van product tot product en van periodes doorheen het jaar. Hiervoor neem je best contact op met je verdeler.

Houd ook rekening met de huidige marktsituatie van hout en andere grondstoffen. Meer hierover lees je hier.

 

Plaatsing

Voor het plaatsen van jouw tuinafsluiting, tuinhuis, carport, poolhouse, overkapping... mag je rekenen op de expertise van je verdeler. Deze professionals bezitten de nodige vakmanschap om jouw tuinconstructies te plaatsen.

Ook na plaatsing kan je steeds bij hen terecht voor advies en service.

Zelf plaatsen?

Wij raden altijd aan om het plaatsen over te laten aan een ervaren vakman. Je dient sowieso jouw tuinproducten via een verdeler aan te kopen.
Als je toch zelf aan de slag wilt gaan met de montage, laat je je best adviseren door je verdeler.  

 

Onderhoudstips

Met een periodieke schoonmaakbeurt, afhankelijk per materiaalsoort, verleng je de levensduur van je producten. We helpen je graag verder met handige tips en bijkomende informatie, zodat je onbekommerd kunt genieten van jouw duurzame, tijdloze investering.

Lees hier de basistips over onderhoud. Voor uitgebreide info kan je steeds terecht bij je vakman.

 

Klaar om te genieten?
Is je tuinproject volledig afgewerkt? Dan rest jou enkel nog volop genieten van je nieuwe tuin.

 

Je droomtuin in beeld

Mogen wij meegenieten van jouw Exterior Living tuinproject?
Stuur gerust foto’s in via photo@exteriorliving.be

Bij het insturen van beelden geef je ons toestemming om deze te gebruiken op onze sociale mediakanalen en website zonder vermelding van de bron.

Ben je zelf niet de beste fotograaf, maar mogen wij wel langskomen bij mooi weer?
Stuur een mail naar photo@exteriorliving.be, zodat wij contact kunnen opnemen.

 

Van jouw droomproject eindelijk realiteit maken?
Vind snel en gemakkelijk een dealer in je buurt!