Moderne tuinhuizen

Een tuinhuis moet niet alleen handig zijn, het moet er ook esthetisch goed uitzien. Bij Exterior Living vind je een prachtige collectie moderne tuinhuizen van Belgische topkwaliteit. Ontdek ze hier! 

 

Waarom ga ik voor een tuinhuis in moderne stijl?

Net zoals meubels, kunst en woningen komen ook tuinhuizen in verschillende stijlen. Er zijn eerder traditionele tuinhuizen, puur landelijke tuinhuizen, of op en top moderne tuinhuizen. Die laatste soort vindt u hier terug. Ze zijn ideaal om uw grasmaaier, fietsen of eventueel het gerief voor uw zwembad in op te bergen. Een tuinhuis in klassieke houtskleuren kan ook vlug afsteken tegen uw moderne woning, en dat is uiteraard niet de bedoeling. Moderne tuinhuizen bieden dan de oplossing. Zoals u ziet bestaan ze vooral uit andere kleuren dan bruin hout om perfect aan te sluiten bij de kleuren van moderne woningen. Er wordt veel met antracietgrijs of andere grijstinten gewerkt, al sluiten we het gebruik van een lichtere houtskleur zeker niet uit. Aan u de keuze! Daarnaast zijn ramen en deuren in melkglas en een plat dak ook populair. 

Waarom een modern tuinhuis bij Exterior Living kopen?

Bij ons is elke bestelling is maatwerk, helemaal afgewerkt volgens uw persoonlijke voorkeur. Toch slagen wij erin om binnen relatief korte tijd uw persoonlijk concept te realiseren. Onze vakmensen luisteren graag naar uw ideeën om zo samen de tuinconstructie van uw dromen te creëren. Hoge kwaliteitsnormen, flexibiliteit en een gedreven serviceteam zorgen ervoor dat u onbekommerd kunt genieten van uw duurzame, tijdloze investering. Geen uitdaging is ons te veel.

Daarnaast dragen we ook duurzaamheid hoog in het vaandel. We gebruiken vooral hoogwaardig Noord-Europees grenen- of vurenhout met het PEFC-label. Dit label verzekert dat het hout ecologisch verantwoord is én waakt erover dat er meer bomen worden aangeplant dan gekapt.

 Onze producten zijn enkel verkrijgbaar bij de gespecialiseerde vakman. Wilt u meer informatie, advies of een offerte? Vind via deze handige dealerlocator een verdeler bij u in de buurt.