Terraskast

Als u rustig in uw tuin zit, is het maar wat vervelend dikwijls naar binnen te moeten lopen om iets te gaan halen. Een goede oplossing daarvoor is een stijlvolle en handige terraskast van Exterior Living. Wat kunt u er zoal in opbergen? Dat ontdekt u hier samen met onze prachtige collectie.

Wat stop ik in mijn houten terraskast?
Uiteraard is een tuinhuis ook een goede opbergplaats maar niet iedereen heeft genoeg ruimte beschikbaar om een tuinhuis te plaatsen. Een degelijke terraskast biedt een meer dan goed alternatief. Zo kan u er onder andere uw tuingereedschap in opbergen. Sommige modellen zijn zeker groot genoeg zodat u er zelfs uw grasmaaier in kwijt kan.

 Daarnaast kan u er ook uw barbecue in stoppen. Als u hem op een mooie zomeravond wil gebruiken, hebt u hem alvast dichtbij. Veel mensen bewaren ook hun fietsen in een tuin- of terraskast. En waar moet u met uw terrastafel en stoelen naartoe in de winter? Juist, in de terraskast. Ook het materiaal voor uw zwembad bergt u er gemakkelijk in op. De Swing is er dan weer eerder op voorzien uw afvalcontainer erin weg te stoppen.

 

Uit welke materialen zijn deze terraskasten vervaardigd?
Alle houten terraskasten van Exterior Living zijn gemaakt uit hout van absolute topkwaliteit. Net zoals bij zovele andere van onze producten werd hoogkwalitatief en drukgeïmpregneerd grenenhout gebruikt. Het is niet toevallig dat grenenhout in Vlaanderen de meest gebruikte houtsoort is voor buitentoepassingen.

De boven- in binnenkanten van een aantal houten terraskasten zijn bezet met betonplex of EPDM. Betonplex is plaatmateriaal met een afwerklaag uit epoxy. Het wordt onder andere gebruikt in glijbanen en aanhangwagens. Betonplex kan dus absoluut tegen een stootje.

Het dak van de PAX-modellen is bedekt met EPDM. Dit synthetische rubber is standaarddakbedekking en wordt ook voor huizen en tuinhuizen gebruikt. Het is uitstekend bestand tegen extreme temperaturen en vraagt geen onderhoud. Heel gebruiksvriendelijk dus.

Welke houten terraskast zou het mooist staan in uw tuin? Vind een dealer van Exterior Living bij u in de buurt via onze handige dealerlocator en uw favoriete terraskast is snel de uwe. Bij verdere vragen contacteert u ons via ons contactformulier