Landelijke tuinhuizen

Wil je van jouw tuin een charmante en stijlvolle omgeving maken? Een plek om in alle rust te ontspannen na een lange werkdag? Geen stijl die je meer die rust en romantiek biedt dan de landelijke stijl, nietwaar? Wij bieden voor elke smaak een mooi gamma aan en inspireren je graag met het authentieke karakter van onze producten.

 

 

Waarom een cottage tuinhuis?

 

Cottage stijl

 

Tuinhuizen in cottage-stijl zijn populairder dan ooit. Nog altijd warm en natuurlijk door zijn authentieke materialen maar met een moderne toets. Dankzij het gebruik van natuurlijke warme materialen laten ze je toe om een gezellige zitruimte in de tuin te creëren. 

Charme van hout

 

Hout heeft een natuurlijke charme dat geen ander materiaal kan nabootsen. In ons assortiment vind je twee types zachthout terug. Deze houtsoorten worden door deskundigen zorgvuldig geselecteerd om vervolgens te worden verwerkt tot prachtige tuinconstructies en tuinhout.

 

Constructies op maat 

 

Bij ons is elke bestelling maatwerk, helemaal afgewerkt volgens jouw voorkeur. Onze professionele partners luisteren naar je ideeën om zo samen de tuinconstructie van jouw dromen te creëren.

Onze landelijke tuinhuizen

 

Meer inspiratie?


Doorblader hier onze tuinbrochure voor al onze modellen en bijhorende info.

 

 

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de keuze van je tuinhuis en het uitwerken van jouw tuinproject.

Onze houtsoorten

Wens je meer informatie over de verschillende houtsoorten? We stelden informatiepagina's op waar je er alles over te weten komt! 

Moderne tuinhuizen 

Vond je nog niet helemaal wat je zocht? Ben je eerder op zoek naar een tuinconstructie in een strak, modern jasje? Bekijk onze moderne constructies!