Houten zwembaden

 

Wat zijn de voordelen van een houten zwembad? 
Heeft u een landelijke tuin? Een moderne tuin? Of toch eerder een klassieke tuin? Een houten zwembad oogt mooi in elk type tuin! Het zal u dan ook niet verbazen dat de vraag naar houten zwembaden de voorbije jaren enorm toenam. Ze bestaan dan ook in tal van vormen en kunnen op elke ondergrond geplaatst worden. Bovendien is een houten zwembad relatief goedkoop in vergelijking met een zwembad in beton of polyester. Niets dan voordelen dus!


Hoe duurzaam wordt een houten zwembad gebouwd? 
Een zwaluw maakt de lente niet? Maar ons uniek gebrevetteerd verbindingssysteem met zwaluwstaart maakt wel uw zomer! Jaar na jaar! Dit verbindingssysteem is immers uitgerust met een roestvrije inox draadstang die toelaat de constructie te allen tijde aan te spannen. Op de basisstructuur worden rondomrond extra dikke zwembadranden vastgeklikt. Deze zijn uit één stuk vervaardigd om vervorming tegen te gaan. En uiteraard kan u steeds rekenen op de beste houtkwaliteit voor al uw constructies.


Waarom kiezen voor een houten zwembad van Exterior Living? 
Onze jarenlange ervaring in de houtsector liet ons toe dit unieke zwembadconcept met zwaluwstaartverbinding te ontwikkelen. U profiteert van kennis, expertise en vakmanschap van eigen bodem. En van deze 3 troeven:

 

  • Functioneel:
    We verstevigen de randen van uw houten zwembad optimaal zodat u er ook op kan staan.
  • Esthetisch:
    Bovenop het aparte uitzicht van de zwaluwstaartverbindingen zorgen we nog voor een extra esthetische toets door zowel in de steunplanken als in de randen een mooi profiel te schaven.
  • Modelkeuze:
    U kan kiezen uit 13 afmetingen en 3 verschillende hoogtes.

 

 

Zin in een verfrissende duik? Vind hier een dealer bij u in de buurt.

Iedereen droomt wel eens van een eigen zwembad, toch? Niet in het minst wanneer die eerste zonnestralen ons verwelkomen in de achtertuin. Nood aan een goede dosis vakantiegevoel na een drukke werkdag? Op zoek naar eindeloos speelplezier voor de kids? Kies dan voor een inbouw of opbouw houten zwembad