Afmeting 3,9 x 7,6
Hoogte 133

Droom je ook van een zwembad in eigen tuin? Een plek waar je ten volle kunt genieten in een prachtige omkadering? Gezellig samenzijn met vrienden en familie rond het zwembad?

 

Creëer een heerlijk vakantiegevoel in eigen tuin

Droom je al jaren van een zwembad in je eigen tuin? Spreekt een houten zwembad je aan, maar twijfel je of het een geschikte materiaalsoort is voor een zwembad? Wil je net dat tikkeltje meer rust en vakantiegevoel creëren in je tuin? Genieten van een verfrissende plons op warme zomerdagen? 

Met dit duurzaam, houten zwembad creëer je een zalig vakantiegevoel bij jouw thuis. Maak van je tuin jouw favoriete plek dankzij ons Rectoo houten zwembad.

 

Waarom kiezen voor een Rectoo?

Ons Rectoo Gardipool zwembad ademt kwaliteit en esthetiek. 

  • Esthetisch oogt een houten zwembad prachtig in je tuin
  • Kies zelf voor een opbouw, ingegraven of half ingegraven Quartoo zwembad
  • Een duurzaam zwembad van uitstekende Belgische kwaliteit
  • Opgebouwd uit gebrevetteerde zwaluwstaartverbinding 
  • Een kwalitatief zwembad in de tuin is een meerwaarde voor nu en de toekomst

 

Is hout een geschikte materiaalsoort?

Jazeker! Denk maar aan de vele houten steigers en pieren aan de kust. Wij werken met hardhout en drukgeïmpregneerd Noords hout.

Hout is een natuurlijk materiaal; robuust en stabiel. Ideaal voor de opbouw van een duurzaam zwembad dus! Bovendien is het op esthetisch vlak ook een prachtige materiaalsoort voor een zwembad.  

 

Belgisch vakmanschap

Dankzij onze jarenlange ervaring in de houtsector ontwikkelden wij een uniek zwembadconcept: houten inbouw- en opbouwzwembaden met zwaluwstaartverbinding. We fabriceren deze zwembaden volledig van plank tot autoclaaf behandeld eindproduct, klaar om door een van onze verdelers geplaatst te worden in jouw tuin.

We garanderen hierbij met trots Belgisch vakmanschap en kwaliteit

 

Esthetisch en veilige structuur

Onze houten zwembaden worden opgebouwd met het unieke gebrevetteerde zwaluwstaart verbindingssysteem. Dit verbindingssysteem is uitgerust met een roestvrije inox draadstang die het zwembad niet alleen volledig demonteerbaar maakt, maar daarnaast ook het voordeel biedt de constructie extra te kunnen bijregelen. 

Geen gevaarlijk uitstekende hoeken dankzij deze verbinding: veiliger en kindvriendelijker kan bijna niet! 

Ook de randen verstevigen wij, zodat deze geschikt zijn om op te zitten of staan. Rondom de basisstructuur worden extra dikke afdekranden vastgezet. De randen zijn uit één stuk gemaakt om vervorming tegen te gaan. 

Bovenop het unieke uitzicht van de zwaluwstaartverbindingen zorgen we voor een extra esthetische toets door zowel in de steunplanken als in de randen een mooi profiel te schaven. 

 

 

 

Verschillende bouwmethodes

Je wilt een Gardipool zwembad aanleggen in je tuin? Dan kan je kiezen tussen een opbouw zwembad, een inbouwzwembad of een half ingegraven zwembad. Elke optie heeft uiteraard zijn unieke kenmerken.

Kies je voor een ingegraven zwembad omdat je zo beter de kinderen in de gaten kunt houden? Of net voor een opbouw zwembad om te voorkomen dat een verstrooide ziel er zo in valt?

De houten zwembaden geven je de keuze uit 3 mogelijke bouwmodellen!

Ingegraven

Half ingegraven

Bovengronds

Lees hier meer over de montage van houten zwembaden.

Verkrijgbaar in een standaard model

 

 

Wat kost een Rectoo zwembad?

Ben je op zoek naar een standaard Rectoo zwembad?
Onze producten zijn enkel verkrijgbaar via professionele verdelers

Contacteer snel en vrijblijvend een van onze verdelers in jouw buurt via onze dealerlocator.
Ook voor het plaatsen van onze houten Rectoo zwembaden kan je terecht bij een van hen.