Zwembaden

Droom je al jaren van een zwembad in eigen tuin, maar heb je schrik voor het prijskaartje die er aan vast hangt? Een zwembad in eigen tuin creëert een instant gevoel van ontspanning, elke dag opnieuw.

 

Een zwembad in jouw tuin

 

Voordelen zwembad

 

Genieten aan de rand van het zwembad op een warme zomerdag. Thuis heerlijk wellnessen in de winter. Het kan allemaal, met een zwembad van Exterior Living. Bovendien doet een zwembad in de tuin ook de waarde van je huis stijgen. Een zwembad in je tuin is dus een investering voor nu én voor later!

Houten zwembaden 

 

In ons assortiment vind je verschillende modellen houten zwembaden. Hout is een natuurlijk materiaal; robuust en stabiel. Ideaal voor de opbouw van een duurzaam zwembad dus! Bovendien is het op esthetisch vlak ook een prachtige materiaalsoort voor een zwembad. 

 

Modulair zwembad

 

De Infiniteau is een innovatief zwembadconcept van Exterior Living. Dankzij het modulaire systeem kies je zelf de afmetingen voor je zwembad, per veelvoud van een halve meter. Daarbovenop wordt een Infiniteau zwembad aangeboden aan een zeer aantrekkelijke prijs.

 

Ontdek de zwembaden van Exterior Living

 

Meer inspiratie?

Doorblader hier onze zwembadbrochure voor al onze modellen en bijhorende info.

 

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de keuze van je zwembad en het uitwerken van jouw tuinproject.

De accessoires

We hebben heel wat accessoires in optie te verkrijgen bij onze Gardipool zwembaden. Met deze items maak je het jezelf nog aangenamer.

Praktische informatie

Je wilt een Exterior Living zwembad aanleggen in je tuin? Dan kan je kiezen tussen verschillende modellen en bouwtypes.