Gardipool Gardipool

Gardipool is producent van moderne, tijdloze tuinconstructies die de eigen stijl en de stijl van de tuin benadrukken. Producten worden ontwikkeld vanuit de drang naar innovatie en design.

Wij staan garant voor kwaliteit, originaliteit en vakmanschap van eigen bodem. Door onze kennis en jarenlange ervaring in het vak hebben wij een optimale harmonie tussen ambacht en industrialisatie bereikt. Wie  één van onze constructies en producten van dichtbij bekijkt en vergelijkt, zal meteen overtuigd zijn van de hoge kwaliteitsnormen die wij aan onze producten stellen. Onze strenge kwaliteitseisen worden eveneens gesteld voor alle accessoires: dakbedekking, goten, beglazing, etc...goede service naar de eindklant toe.

In de marktbediening vervullen onze professionele distributiepartners de wensen en behoeften naar individualiteit (maatwerk) van onze eindgebruikers. Zij staan borg voor correcte plaatsing, informatieverstrekking en een goede service naar de eindklant toe. Vind een dealer in je buurt via onze dealerlocator.