Realiseer de tuin
van uw dromen met
Exterior Living

-

2018 is het jaar van het zwembad !

Want u krijgt heel het jaar lang 10% korting op deze 4 topmodellen:
- Quartoo 3 x 5 m - grenen
- Quartoo 3,5 x 6,6 m - grenen
- Octoo 4,2 m x h 1,2 m - grenen
- Oblong 3,9 x 6,2 m x h 1,33m - grenen

Vraag naar uw korting bij een professionele dealer in uw buurt. Met onze dealerlocator vindt u in een mum van tijd uw dichtste dealer.

Showtuin bezoeken? 
In onze 1200 m2 showtuin vindt u ongetwijfeld de inspiratie die u zoekt. Onze deuren staan elke werkdag voor u open van 8u30 tot 17u30, en op zaterdag van 10u tot 12u en van 13u tot 16u. Kom een mooie wandeling maken op de Bruggesteenweg 245 in 8830 Gits, en vind het tuinhek, houten poort en tuinconstructie die helemaal bij u past.

Kan ik de showtuin online bekijken?
Zeker. Bezoek onze showtuin virtueel met onze handige online rondleiding. Zo kan u alles rustig in detail bekijken. Klaar voor uw virtuele wandeling? Vertrek meteen!

 

Waar vind ik prijzen en andere informatie?

Op zoek naar een poolhouse, een moderne afsluiting of een ingebouwd zwembad? Of zoekt u naar het ideale tuinhuis die perfect past in uw tuin? In onze online brochures vindt u meteen alle informatie die u nodig heeft. Klik heel eenvoudig op een brochure en vind een wereld aan keuze. Wat als ik liever een papieren catalogus doorblader? Laat ons weten welke brochure u graag ontvangt en sturen we die zo snel mogelijk op.

Wat als ik niet alle info terugvind in de brochure?

Neem contact op met onze gespecialiseerde dealers voor alle prijzen en professioneel advies. Met de handige dealerlocator vindt u in een mum van tijd de dealer in uw buurt.Waar kan ik terecht met andere vragen over mijn tuinontwerp? Vind de antwoorden die u zoekt bij onze FAQ of vraag advies aan onze experts.

Onze merken