Onze troeven

Maatwerk
Bij ons is elke bestelling is maatwerk. Toch slagen wij erin om binnen relatief korte tijd uw persoonlijk concept te realiseren. Onze vakmensen luisteren graag naar uw ideëen om zo samen de tuinconstructie van uw dromen te creëren. Hoge kwaliteitsnormen, flexibiliteit en een gedreven serviceteam zorgen ervoor dat u onbekommerd kunt genieten van uw duurzame, tijdloze investering. Realiseer met ons de tuin van uw dromen.

Belgische kwaliteit
Wij staan garant voor kwaliteit, originaliteit en vakmanschap van eigen bodem. Door onze kennis en jarenlange ervaring in het vak hebben wij een optimale harmonie tussen ambacht en industrialisatie bereikt.
Wie onze producten en constructies van dichtbij bekijkt en vergelijkt, zal meteen overtuigd zijn van de hoge kwaliteitsnormen die wij aan onze producten stellen. Onze strenge kwaliteitseisen worden eveneens gesteld voor alle accessoires: dakbedekking, goten, beglazing, etc...

Duurzaamheid
Aangezien wij het milieu en de natuur hoog in het vaandel dragen, kiezen wij hoofdzakelijk voor fijnjarig Noord-Europees hout, niet alleen vanwege de unieke kwaliteit en structuur, maar eveneens vanwege het zeer strenge ecologische bosbeheer. Wij zijn houder van het PEFC label (certificaat voor duurzaam bosbeheer) dat erover waakt dat er meer bomen worden aangeplant dan gekapt. Verder wordt er binnen ons bedrijf ook werk gemaakt van ecologisch en maatschappelijk ondernemen. Zo wordt bijvoorbeeld het afval zorgvuldig gescheiden en gerecycleerd. Hout is immers het hernieuwbare materiaal bij uitstek!

Ook ons drukwerk is eco-friendly. Wij kiezen steevast voor drukkerijen die het FSC-label dragen.

Stijl
In ons assortiment vindt u constructies van klein naar groot in diverse stijlen. Houdt u van een minimalistisch strak design of prefereert u eerder de landelijke stijl? Of misschien houdt u wel nog steeds van de traditionele stijl. Exterior Living biedt voor elke smaak een mooi en uitgebreid gamma aan.