Over ons

KLIK OP ONDERSTAANDE FOTO OM EEN VIRTUELE WANDELING IN ONZE SHOWTUIN TE MAKEN

 

Exterior Living showtuin

Kom inspiratie opdoen in onze vernieuwde showtuin van meer dan 1200 m2. Hier kan u al onze nieuwe producten ontdekken, de verschillende materialen en constructiesystemen bekijken en ideeën opdoen voor uw eigen tuinproject.

Weet u al met welke dealer u zal samenwerken? Perfect. Kom gerust samen met uw dealer naar onze showtuin om uw project te bespreken en vorm te geven. Nog geen dealer gevonden ? Geen probleem, via onze dealerlocator vind je snel een dealer in je buurt.

Onze deuren staan elke werkdag voor u open vanaf 9u  tot 12u - 13u tot 17u (na 17u op afspraak) en op zaterdag van 10u tot 12u - 13u tot 16u.
Locatie : Bruggesteenweg 245 - 8830 Gits
Iedereen welkom !

 

Wie zijn we?

Exterior living is het overkoepelend merk van de groep Valcke te Gits en is reeds 2 generaties succesvol actief als producent en verdeler van een modern en ruim gamma voor tuin- en buitenbeleving. Onder onze verschillende merken bieden wij een uitgebreid assortiment kwaliteitsvolle tuinconstructies, eiken bijgebouwen, zwembaden, sierpoorten, tuinhout en speeltoestellen aan. Zo kunnen wij instaan voor de totale inrichting van uw tuin. Door onze grote passie voor exterior design en innovatie brengen wij jaarlijks nieuwe producten op de markt. Al onze producten stralen originaliteit, frisheid en kwaliteit uit. Dit alles wordt in goede banen geleid door een team medewerkers dat permanent klaar staat om aan uw wensen te voldoen.

Onze dealers
Wij werken met professionele dealers die de wensen en behoeften van onze eindgebruikers vervullen. Zij zorgen voor een correcte plaatsing, advies en een goede service naar de eindklant toe. Vind een dealer in je buurt via onze dealerlocator.

Maatwerk
Bij ons is elke bestelling is maatwerk. Toch slagen wij erin om binnen relatief korte tijd uw persoonlijk concept te realiseren. Onze vakmensen luisteren graag naar uw ideëen om zo samen de tuinconstructie van uw dromen te creëren. Hoge kwaliteitsnormen, flexibiliteit en een gedreven serviceteam zorgen ervoor dat u onbekommerd kunt genieten van uw duurzame, tijdloze investering. Realiseer met ons de tuin van uw dromen.

Belgische kwaliteit
Wij staan garant voor kwaliteit, originaliteit en vakmanschap van eigen bodem. Door onze kennis en jarenlange ervaring in het vak hebben wij een optimale harmonie tussen ambacht en industrialisatie bereikt.

Wie onze producten en constructies van dichtbij bekijkt en vergelijkt, zal meteen overtuigd zijn van de hoge kwaliteitsnormen die wij aan onze producten stellen. Onze strenge kwaliteitseisen worden eveneens gesteld voor alle accessoires: dakbedekking, goten, beglazing, etc...

Duurzaamheid
Aangezien wij het milieu en de natuur hoog in het vaandel dragen, kiezen wij hoofdzakelijk voor fijnjarig Noord-Europees hout, niet alleen vanwege de unieke kwaliteit en structuur, maar eveneens vanwege het zeer strenge ecologische bosbeheer. Wij zijn houder van het PEFC label (certificaat voor duurzaam bosbeheer) dat erover waakt dat er meer bomen worden aangeplant dan gekapt. Verder wordt er binnen ons bedrijf ook werk gemaakt van ecologisch en maatschappelijk ondernemen. Zo wordt bijvoorbeeld het afval zorgvuldig gescheiden en gerecycleerd. Hout is immers het hernieuwbare materiaal bij uitstek!

Ook ons drukwerk is eco-friendly. Wij kiezen steevast voor drukkerijen die het FSC-label dragen.

Stijl
In ons assortiment vindt u constructies van klein naar groot in diverse stijlen. Houdt u van een minimalistisch strak design of prefereert u eerder de landelijke stijl? Of misschien houdt u wel van de traditionele stijl. Exterior Living biedt voor elke smaak een mooi en uitgebreid gamma aan.

Onze merken