Tuinconstructies

Op zoek naar een praktische opbergruimte voor je tuingerief en buitenspeelgoed om je tuin steeds netjes te houden? Of wil je een gezellige loungehoek maken die je makkelijk omtovert tot idéale BBQ-spot? Klein of groot, welke functie je ook wil, elk model wordt tot in de details afgewerkt en ademt kwaliteit en vakmanschap uit. 

Exterior Living werkt steeds met materialen die zich perfect integreren in je tuin en daarom nog steeds het vaakst gekozen wordt voor een tuinconstructie. Kies je voor de sfeer en natuurlijke warmte van hout of ga je voor onderhoudsvriendelijk alternatief? Ontdek hieronder ons aanbod! 

Onze moderne tuinconstructies

 

Houten tuinhuizen

 

In ons assortiment vind je een heel aantal houten tuinhuizen terug. Deze delen we op per stijl. Zo vind je de klassieke tuinhuisjes, naast de landelijke modellen in cottage stijl en het aanbod moderne constructies! 

 

Tuinconstructies in WPC

 

WPC combineert het natuurlijke karakter met het onderhoudsvriendelijke van kunststof. Een ideaal materiaal om moderne tuinconstructies uit te fabriceren! 

Constructies uit Trespa®

 

Trespa® is een duurzaam materiaal met hoge technische prestaties. Naast een moderne uitstraling, is het materiaal ook bestand tegen licht en weersinvloeden. Ideaal voor buitentoepassingen dus! 

 

Ontdek ons aanbod tuinconstructies

Meer inspiratie?

Doorblader hier onze tuinbrochure voor al onze modellen en bijhorende info.

 

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor het uitwerken van jouw tuinproject.

Onze materialen

Wens je meer informatie over onze verschillende materiaalsoorten? Op zoek hoe je zo'n tuinconstructie dan het beste onderhoud?

Aluminium constructies

Naast hout, Trespa en WPC vind je ook aluminium in ons concept. Ontdek hier ons aanbod aluminium constructies.