Voorgevel 3 --> 4 m
Diepte 2 --> 6 m
Totale hoogte 2,4 m
Dakbedekking EPDM

Strak onderhoudsvriendelijk tuinhuis

Exterior Living stelt met trots de REJA voor, een kwalitatief en innovatief tuinhuis ontworpen uit WPC. Dit tuinhuis wordt voorzien van een schuifdeur met aluminium frame en gelaagd opaal glas. Met andere woorden een strak kwalitatief design met een zeer onderhoudsvriendelijk karakter!

Op zoek naar een duurzaam tuinhuis om spullen in op te bergen? Onze verdelers luisteren graag naar jouw wensen en wij fabriceren de geschikte tuinconstructie voor jouw droomtuin! Ontdek hieronder alvast waarom een Reja uit WPC in dat plaatje hoort! 

 

Waarom kiezen voor WPC? 

Ooit al gehoord van WPC, oftwel hout-kunststof-composiet? Het is een geperst materiaal bestaande uit hout en een thermoplastische kunststof (polymeer) die zeer geschikt is voor buitentoepassingen. Het werd ontwikkeld met als doel het esthetische karakter van hout te verenigen met de onderhoudsvriendelijkheid van kunststof.

WPC heeft dezelfde duurzaamheid als kunststof. Daarbovenop is het 100% waterresistent, recyclebaar en laat het zich zeer gemakkelijk installeren. Wij vinden het vooral belangrijk dat het zeer onderhoudsvriendelijk is en jouw tuinmomenten nog aangenamer maakt!

 

Meer vrije tijd

Reja is de Japanse term voor 'vrije tijd'. Doordat dit tuinhuis opgebouwd is met WPC, is schilderen of beitsen nooit nodig. Het volstaat de wanden af te wassen met water en een zacht reinigingsmiddel. Zo heb je dus letterlijk 'meer vrije tijd' om te genieten van het buitenleven in jouw droomtuin! 

 

 

Hoeveel kost een Reja tuinhuis? 

Voor advies, informatie of een offerte op maat van jouw droomproject ben je steeds welkom bij een Exterior Living verdeler in je buurt.
Vind er snel een via onderstaande knop. Contact opnemen met een verdeler is steeds vrijblijvend! 

Vind een verdeler

 

 

 

 

Een tuinafsluiting in dezelfde stijl? 

Ben je op zoek naar een tuinwand die matcht bij de Box WPC? In ons gamma vind je de Curtis tuinschermen. Deze moderne tuinafsluiting uit WPC planken past perfect bij de Box WPC.

Combineer deze met duurzame aluminium tussenpalen. Beide materiaalsoorten zijn namelijk uiterst onderhoudsvriendelijk en geven je tuin een strakke uitstraling.

Curtis tuinschermen

 

 

Meer inspiratie?

Doorblader hier onze tuinbrochure voor al onze modellen en bijhorende info.

 

 

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de uitwerking van jouw tuinproject.

Onze houten constructies

Niet het tuinhuis model dat je zoekt? Ontdek hier de rest van ons assortiment houten tuinconstructies.

Onze aluminium constructies

Geen fan van het wpc verhaal? Ontdek hier onze populaire aluminium tuinconstructies.