Voorgevel 2 --> 3,9 m
Diepte 2,1 --> 3,4 m
Totale hoogte 2,35 m
Dakbedekking EPDM

Op zoek naar een strak en modern tuinhuis waar u amper onderhoud aan heeft? Dan is het Panama tuinhuis exact wat u zoekt! Bovendien is het gebruikte materiaal uiterst milieuvriendelijk. Een prachtige design constructie uit 100% recyclebaar materiaal? Panama heeft het allemaal.


Welk materiaal wordt gebruikt voor de Panama?
Uw modern tuinhuis is vervaardigd uit HPL gevelplaten. Een uiterst duurzaam materiaal in een mooi antraciet kleur. De hoge technische prestaties van HPL maken dit materiaal dan ook bijzonder geschikt voor gevelbekleding. Het zorgt er tevens voor dat uw modern tuinhuis bestand is tegen licht, sterke temperatuurswisselingen en andere weersinvloeden. HPL is als gevelbekleding een uitstekend alternatief voor traditionele materialen. Uiterst geschikt voor een geventileerd gevelsysteem.


Welke schuifdeuren zijn mogelijk?
Uw Panama modern tuinhuis is beschikbaar met een hoogkwalitatieve glazen schuifdeur in opaalglas. Deze glassoort heeft een melkachtige matte kleur. Het frame is gemaakt van aluminium voor een perfect harmonieuze uitstraling. Standaard wordt de deur geleverd zonder latjes, maar indien gewenst kan u deze ook mét latjes verkrijgen.

zonder latjes

met latjes

KEUZE IN KLEUR 

Het kleur van het aluminium frame kan u zelf bepalen. Het frame is beschikbaar in volgende Ral-kleuren : 
- RAL9006 : aluminium
- RAL9004 : zwart

VOORDELEN VAN HPL

HPL?

De HPL gevelplaat is een duurzaam materiaal met hoge technische prestaties, bijzonder geschikt voor gevelbekleding waar het een uitstekend alternatief vormt voor de traditionele materialen. Dit design product van hoogstaand niveau wordt vaak gebruikt bij de realisatie van geventileerde gevels. 

Een HPL plaat (HPL – High Pressure Laminate) is een zelfdragende, onder hoge druk vervaardigde laminaatplaat geschikt voor buitentoepassingen, conform de Europese Norm EN 438 en met CE kwaliteitslabel. De platen waarmee wij werken zijn bijzonder duurzaam: sterke temperatuurwisselingen en weersinvloeden hebben geen effect op het uiterlijk en de stabiliteit en de platen zijn bovendien 100% recycleerbaar.

WIST JE DAT?

De kern van de plaat bestaat uit lagen cellulosebanen geïmpregneerd met fenolharsen. De lagen met esthetische functie aan het oppervlak bestaan uit cellulosebanen met thermohardende harsen geïmpregneerd. In speciale stapelpersen vindt onder hoge druk (9Mpa = 90 Kg/cm²) en bij hoge temperatuur (150°C) de polycondensatie plaats.

 

MEER INFO?

Contacteer onze ervaren vakmensen. Zij antwoorden met plezier op al uw vragen. 

Wilt u meer informatie over dit modern tuinhuis? Of er een laten plaatsen in uw tuin? Vind hier een ervaren vakman bij u in de buurt.

Soortgelijke producten