Voorgevel 2 --> 3,9 m
Diepte 2,1 --> 3,4 m
Totale hoogte 2,35 m
Dakbedekking EPDM

Op zoek naar een strak en modern tuinhuis waar u amper onderhoud aan heeft? Dan is het Panama tuinhuis exact wat u zoekt! Bovendien is het gebruikte materiaal uiterst milieuvriendelijk. Een prachtige design constructie uit 100% recyclebaar materiaal? Panama heeft het allemaal.


Welk materiaal wordt gebruikt voor de Panama?
Uw modern tuinhuis is vervaardigd uit HPL gevelplaten. 

Trespa, volkern of HPL is een duurzaam materiaal die vaak voorkomt in architecturale toepassingen. De hoge technische prestaties maken dit materiaal bijzonder geschikt voor buitengebruik. U ziet dit type materiaal dikwijls terugkomen bij de realisatie van geventileerde gevels. 

Een HPL plaat (High Pressure Laminate) is een zelfdragende, onder hoge druk vervaardigde laminaatplaat. De kern van de plaat bestaat uit lagen cellulosebanen geïmpregneerd met fenolharsen. De lagen met esthetische functie aan het oppervlak bestaan uit cellulosebanen met thermohardende harsen geïmpregneerd.

Milieuvriendelijk

Bij Exterior Living dragen wij ecologie hoog in het vaandel. HPL staat in ons assortiment vanwege zijn milieuvriendelijke kenmerken.

Het gebruikte materiaal is 100% recyclebaar, maar ook enorm duurzaam. Het is opgewassen tegen licht, temperatuurswisselingen en andere weersinvloeden.

Dit materiaal, conform de Europese norm EN 438 en houder van het CE kwaliteitslabel, vormt dus een uitstekend alternatief voor traditionele materialen.

 

VOORDELEN VAN HPL

WIST JE DAT?

De kleuren van de panelen volgen het universele RAL-kleurensysteem, wat wil zeggen dat u de kleur van uw tuinconstructie kan afstemmen op de RAL-kleuren die u gebruikt in het schrijnwerk van uw woning. De panama is standaard verkrijgbaar in RAL 7016 antracietgrijs. Toch liever een ander kleur?
De volgende RAL-kleuren zijn ook beschikbaar tegen een meerprijs: 

Het frame is beschikbaar in volgende Ral-kleuren : 
- RAL7039: Quartz Grey 
- RAL8028: Terra Brown
- RAL6009: Fir Green
- RAL9010: Pure White
- RAL9001: Cream
- RAL9005: Jet Black
- RAL7021: Black Grey
- RAL7016: Anthracite Grey
- RAL7030: Stone Grey
- RAL7037: Dusty Grey 

 

 

 

 

 

 

MEER INFO?

Bekijk de infopagina over HPL of contacteer onze ervaren vakmensen. Zij antwoorden met plezier op al uw vragen. 

 

Wilt u meer informatie over dit modern tuinhuis? Of er een laten plaatsen in uw tuin?
Vind hier een ervaren vakman bij u in de buurt.