Voorgevel 3 --> 4 m
Diepte 2 --> 6 m
Totale hoogte 2,3 m
Dakbedekking EPDM

Een tuinhuis dat weinig onderhoud vraagt

Ons topmodel de Box is naast hout en thermowood, ook beschikbaar in WPC. Dit tuinhuis wordt voorzien van een schuifdeur met aluminium frame en gelaagd opaal glas. Met andere woorden een strak kwalitatief design met een zeer onderhoudsvriendelijk karakter!

Niet enkel op zoek naar een opbergruimte, maar ook een overkapping waar je een gezellige loungeplek kunt creëren? Onze verdelers luisteren graag naar jouw wensen en wij fabriceren de geschikte tuinconstructie voor jouw droomtuin! Ontdek hieronder alvast waarom WPC in dat plaatje hoort! 

Box WPC op maat

Of je nu louter een opbergruimte zoekt of een tuinconstructie met overkapping, in beide gevallen stellen we je graag een Box WPC op maat voor. Met de aluminium schuifdeur zorgen wij alvast voor ideaal gebruiksgemak. Bovendien kan je rekenen op het onderhoudsvriendelijke karakter van WPC. Inderdaad, dat betekent meer genieten van je tuin in plaat van onderhouden. Ontdek de vele mogelijkheden die onze Box WPC jou te bieden heeft! 

Schuifdeur 

De schuifdeur in gelaagd opaal glas met aluminium frame is beschikbaar met of zonder tussenverdeling en beschikbaar in 2 RAL-kleuren: RAL 9006 aluminium en 9004 zwart.

Bepaal zelf welk kleur het best in jouw tuin past of laat je adviseren door jouw verdeler

Waarom kiezen voor WPC? 

Ooit al gehoord van WPC, oftwel hout-kunststof-composiet? Het is een geperst materiaal bestaande uit hout en een thermoplastische kunststof (polymeer) die zeer geschikt is voor buitentoepassingen. Het werd ontwikkeld met als doel het esthetische karakter van hout te verenigen met de onderhoudsvriendelijkheid van kunststof.

WPC heeft dezelfde duurzaamheid als kunststof. Daarbovenop is het 100% waterresistent, recyclebaar en laat het zich zeer gemakkelijk installeren. Wij vinden het vooral belangrijk dat het zeer onderhoudsvriendelijk is en jouw tuinmomenten nog aangenamer maakt!

 

Hoeveel kost een Box wpc? 

Voor advies, informatie of een offerte op maat van jouw droomproject ben je steeds welkom bij een Exterior Living verdeler in je buurt.
Vind er snel een via onderstaande knop. Contact opnemen met een verdeler is steeds vrijblijvend! 

Een tuinafsluiting in dezelfde stijl? 

Ben je op zoek naar een tuinwand die matcht bij de Box WPC? In ons gamma vind je de Curtis tuinschermen. Deze moderne tuinafsluiting uit WPC planken past perfect bij de Box WPC.

Combineer deze met duurzame aluminium tussenpalen. Beide materiaalsoorten zijn namelijk uiterst onderhoudsvriendelijk en geven je tuin een strakke uitstraling.

Curtis tuinschermen

 

Meer inspiratie?

Doorblader hier onze tuinbrochure voor al onze modellen en bijhorende info.

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de uitwerking van jouw tuinproject.

Onze houten tuinconstructies

Niet het tuinhuis model dat je zoekt? Ontdek hier de rest van ons assortiment houten tuinconstructies.

Onze aluminium constructies

Geen fan van het wpc verhaal? Ontdek hier onze populaire aluminium tuinconstructies. 

Soortgelijke producten