Voorgevel 3 --> 4 m
Diepte 2,5 --> 4 m
Totale hoogte 3,40 m
Dakbedekking gelamineerde shingels incl. dakplanken

Landelijke bijgebouwen: Lodge V en VT

Staat genieten centraal in uw leven? Creëert u graag sfeer en gezelligheid? Niet in het minst in uw tuin? Onze landelijke bijgebouwen Lodge V en VT laten u toe een extra ruimte te creëren in uw tuin waar u met volle teugen geniet van lange zomeravonden met het gezin of met vrienden.


Waarom kiezen voor de Lodge V of Lodge VT?

Landelijke bijgebouwen in de tuin zijn een echte verruiming van uw woonst. U kan ze immers volledig inrichten en gebruiken volgens wens. Een praktische hobbyruimte? Een ruime poolhouse bij het zwembad? Of gewoon een leuke plek om ’s avonds overdekt te tafelen? Met deze landelijke bijgebouwen met luifel kan het allemaal! Het verschil tussen beide modellen? De Lodge V heeft een voorluifel, de Lodge VT een voorluifel én een zijluifel. Welke van beide landelijke bijgebouwen past het best in uw tuin?

Wat als u een ander formaat wenst?

Passen de standaardafmetingen van deze landelijke bijgebouwen niet in uw tuin? Ook maatwerk is perfect mogelijk. We vertrekken dan vanaf het bestaande model dat uw voorkeur heeft en doen de nodige aanpassingen op basis van uw ideeën en wensen. Onze ervaren vakmensen helpen u hier graag mee verder.

 Benieuwd welke andere troeven we u te bieden hebben? Of wenst u uw plannen verder te bespreken met een van onze vakmensen? Vind hier een dealer bij u in de buurt.

 

Soortgelijke producten