Bloembak

Een prachtig afgewerkte tuin zonder planten kunnen we ons maar moeilijk voorstellen. Of heb je echt groene vingers en eet je graag groentjes uit eigen tuin? Bij Exterior Living kunnen we je kwalitatieve plantenbakken in verschillende afmetingen aanbieden. Ideaal om jouw tuin of terras op te fleuren! 

 

Bloembakken voor elke tuin

 

Jammer genoeg beschikt niet iedereen over een grote tuin om een prachtige bloemenweelde te creëren. Misschien woon je wel midden in de stad en heb je een stadstuintje. Of beschik je enkel over een balkon? Een bloembakken bieden de oplossing! 

Hout een goed idee?

 

Jazeker! Wij maken onze bloembakken met kwalitatief hout en produceren steeds op duurzame wijze. Ons dennenhout is afkomstig uit het Hoge Noorden en wordt vooraf geïmpregneerd. Iroko is een West-Afrikaanse hardhoutsoort met een enorm duurzaam karakter. 

Duurzaam hout

 

Kiezen voor Exterior Living is kiezen voor zekerheid. Alles wordt op duurzame wijze gemaakt volgens de strenge Belgische kwaliteitsvoorwaarden. Ook het milieu wordt niet uit het oog verloren. Wij zijn houder van het PEFC-label, dat zich inzet voor een verantwoord bosbeheer.

 

Ontdek onze houten bloembakken

 

 

 

Meer inspiratie? 

Ontdek al onze tuinproducten in onze tuinbrochure.

 

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de keuze van je bloembak en het uitwerken van jouw tuinproject.

Onze materiaalsoorten

Wil je meer informatie over de materiaalsoorten die wij gebruiken in ons tuinassortiment? Bekijk hier onze materialen.

Ontdek onze tuinbanken

Op zoek naar een bijpassende tuinbanken? Ontdek hier ons assortiment houten tuinbanken van hoge kwaliteit.