Beplanking Gesloten
Afmetingen 178 x 180 cm of 85 cm
Materiaal Noords hout
Poort Beschikbaar

Een tuinschutting bepaalt in grote mate de sfeer in de tuin. Kies daarom een stijl die in harmonie is met zowel jouw tuinarchitectuur als jouw woning. Kies bijvoorbeeld voor de natuurlijke charme van Noords hout in onze Strada tuinschermen. 

 

Een gesloten tuinafsluiting 

Strada is een horizontaal, gesloten scherm opgebouwd uit drukgeïmpregneerd Noords Hout

 

Belgische Vakmanschap

Zowel het concept, de uitwerking, als het fabriceren van houten tuinschermen gebeurt in-house bij ons familiebedrijf in Gits.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de houtsector ontwikkelden wij duurzame houten tuinschermen poorten die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Daarnaast ontwikkelen wij ook tuinafsluitingen in innovatieve materiaalsoorten, zoals aluminium en wpc. Voor elke tuinscherm selecteren we de beste materialen en bewerken deze tot een kwalitatieve tuinschermen met een stijlvolle uitstraling. Ze vertrekken uit onze ateliers in Gits en worden door een van onze verdelers geplaatst in jouw tuin.  

We garanderen hierbij met trots Belgisch vakmanschap en kwaliteit

 

Wat is Noords Hout?

Bij Exterior Living omvat het assortiment zachthout een type vurenhout (witte den) en grenenhout (rode den) uit Noord-Scandinavië en Noord-Siberië. Wij zijn bovendien houder van het PEFC-label en dragen ecologie hoog in het vaandel. 

Een eerste behandeling van het hout tegen ons guur klimaat doen wij in eigen beheer. Wij impregneren het hout om het beter te beschermen tegen schimmels, verrotting en insecten. Door dit proces krijgt het hout een typerende zoutgroene kleur. Het Noords hout die wij gebruiken is bijzonder geschikt om te impregneren. Onze jarenlange ervaring met dit procedé waarborgt de kwaliteit.

 

 

Wil je weten hoe je hout het beste onderhoud? Vind hier alle info.

Hout onderhouden

Palensysteem voor jouw tuinschermen

De Strada tuinschermen kunnen worden geplaatst met een paalsysteem 30 mm. Wij bieden deze systemen aan in drukgeïmpregneerd Noords hout en aluminium. Aluminium palen zijn gepoederlakt volgens de normen van Seaside Qualicoat in aluminiumkleur (RAL 9006) of zwart (Ral 9004). 

Let wel! Plaats aluminium palen altijd in waterdoorlatend beton of stabilisé, zodat regenwater kan wegsijpelen en roestvorming vermeden wordt. 

 

Hoeveel kost een Strada tuinscherm? 

Voor advies, informatie of een offerte op maat van jouw droomproject ben je steeds welkom bij een Exterior Living verdeler in je buurt.
Vind er snel een via onderstaande knop. Contact opnemen met een verdeler is steeds vrijblijvend! 

Een tuinpoort in dezelfde stijl? 

Ben je op zoek naar een tuinpoort die matcht bij onze Strada tuinschermen? In ons gamma vind je de Strada tuinpoort. Deze tuinpoort wordt eveneens opgebouwd uit Noords hout en is verkrijgbaar als enkele of dubbele poort.

Toch liever een grotere, robuuste houten poort?
Bekijk dan zeker ons aanbod sierpoorten.

Meer inspiratie?

Doorblader hier onze tuinbrochure voor al onze modellen en bijhorende info.

 

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de keuze van je tuinscherm en het uitwerken van jouw tuinproject.

Ontdek alle tuinschermen

Zijn de Strada tuinschermen niet wat je zocht? Bekijk hier ons assortiment tuinafsluitingen uit verschillende materialen

Praktische informatie

Kies je voor een open of gesloten scherm? Hoe gaan we te werk? Welke materiaalsoort kies je voor je tuinafsluiting? Hier vind je antwoord op al je vragen.

Soortgelijke producten