B X H 180 x 180 cm
Materiaal Aluminium
Kleur RAL 7005 - RAL 7016

Niet iedereen heeft groene vingers of wil op regelmatige basis de tuin onderhouden. Daarom speelt de materiaalkeuze een belangrijke factor tijdens het kiezen van een tuinafsluiting.

Ontdek Alune!

De Alune is een tuinscherm dat zo goed als geen onderhoud vraagt en bovendien zeer eenvoudig te plaatsen is. Zo kan je meteen genieten van de eerste zonnestralen zonder in je tuin te hoeven werken! De Alune is een onderhoudsvriendelijk tuinscherm met afgeschuinde aluminium planken. De planken worden met behulp van gepatenteerde afstandhouders op een kleine afstand van elkaar geplaatst. Dit zorgt ervoor dat je geen doorkijk hebt, maar toch de luchtigheid van een open scherm ervaart.

 

Kies jouw kleur 

Dankzij zijn moderne uitstraling past aluminium perfect bij elke woning. Creëer je graag een mooi contrast met jouw houten meubels?
Deze onderhoudsvriendelijke schermen in aluminium zijn beschikbaar in twee kleuren: RAL 7005 muisgrijs en RAL 7016 antraciet.

 

Aluminium tuinschermen in muisgrijs of antraciet

Alune tuinafsluiting plaatsen

Een Alune tuinscherm wordt zeer eenvoudig opgebouwd en is in een mum van tijd geplaatst! De afgeschuinde lamellen worden aan de hand van gepatenteerde afstandshouders op een kleine afstand van elkaar geplaatst in de aluminium gleufpalen. 

Zit je nog met vragen over het plaatsen van een tuinafsluiting? Lees hier ons uitgebreid stappenplan.
Nog verdere vragen? Je kan steeds terecht bij jouw Exterior Living verdeler

 

Alune Tuinafsluiting in Antraciet - Gelakt volgens Qualicoat - Exterior Living

Bijhorend Aluminium Palensysteem

Voor het beste resultaat combineer je de tuinschermen met onderstaand vernieuwd aluminium paalsysteem.

Je bekomt een stevig geheel dankzij onze aluminium gleufpalen met een gleuven van 20 mm. Sluit de eerste en laatste gleufpaal af met een U-profiel en dek bovenaan de palen af met de zwarte insteekdoppen voor een esthetisch resultaat. Uiteraard voorzien wij deze in dezelfde kleuren als je schermen.

Aluminium Palensysteem voor tuinafsluitingen

Tuinafsluiting Prijzen en Advies 

Onze Exterior Living producten worden verdeeld door ervaren vakmensen.
Voor prijzen en meer informatie op maat ben je steeds welkom bij een van onze verdelers in jouw buurt!

Vind er snel en gemakkelijk een via deze dealerlocator.

 

Soortgelijke producten