B X H 178 x 178 cm
Kleur RAL 9004 / RAL 9006

Moderne tuinwand met geribde thermowood planchetten in vuren of ayous en bovenaan strak afgewerkt met een aluminium U-profiel. Het profiel is standaard beschikbaar in RAL 9004 zwart of RAL 9006 aluminium. Andere kleuren zijn verkrijgbaar op aanvraag. Eenvoudig te plaatsen en geen beperking in breedte. Tuinpoort ook beschikbaar.

 

Dubbelzijdige bekleding
De wand kan dubbelzijdig en op de zijkant uitbekleed worden.

Het verschil tussen vuren en ayous
U hebt de keuze tussen een ribprofiel in vuren of in ayous.
Vuren is een houtsoort afkomstig uit het hoge Noorden, met kwasten die voor een charmante
Scandinavische look zorgen.
Ayous is een Afrikaanse houtsoort met een mooie, zachte, onopvallende houttekening, waardoor er
geen kwasten zichtbaar zijn. Dit resulteert in een iets strakkere uitstraling. 

Ayous

Vuren

Maatwerk?
De tuinwand en poort zijn standaard beschikbaar in een maximum hoogte van 178 cm. We bieden deze wand niet hoger aan, omdat de Toba een gesloten wand is en dus veel windkracht te verduren kan krijgen. Indien u maatwerk in de hoogte vraagt korter dan 178 cm, korten wij de planchetten af op de juiste lengte.

Horizontaal? Liever niet!
Het geribd profiel is niet ontworpen om horizontaal te plaatsen. Wij werken met loodrechte ribben om een modern en strak design te bekomen. Een horizontaal ribprofiel heeft afgeschuinde ribben zodat regenwater niet op de ribben blijft staan en groene aanslag veroorzaakt.

 

De Montage
Heel eenvoudig te plaatsen en geen beperking in breedte!

 

 

1. Plaats de palen minstens 70 cm in de grond. De afstand tussen de palen bepaalt u volledig zelf. Let er enkel op dat u ze niet verder dan 169 cm van elkaar plaatst!

 

 

2. Schroef de liggers met L-hechtingen op de palen. Per paal dien je 3 liggers te voorzien.

3. Bevestig de thermowood beplanking aan de constructie met behulp van een nagelpistool. De planken zijn voorzien van een tand en groef om een vlotte en makkelijke plaatsing te garanderen. U hebt de keuze tussen een ribprofiel in vuren of ayous. Bij vurenhout zijn de kwasten duidelijk zichtbaar. Ayous is een hardhout en heeft geen kwasten.

 

 

4. Zorg voor de finishing touch door uw tuinwand af te werken met een aluminium U-profiel, beschikbaar in RAL 9004 zwart of 9006 aluminium.

Soortgelijke producten