B X H 178 x 178 cm
Kleur RAL 9004 / RAL 9006

Moderne tuinwand met geribde thermowood planchetten in vuren of ayous en bovenaan strak afgewerkt met een aluminium U-profiel. Het profiel is standaard beschikbaar in RAL 9004 zwart of RAL 9006 aluminium. Andere kleuren zijn verkrijgbaar op aanvraag. Eenvoudig te plaatsen en geen beperking in breedte. Tuinpoort ook beschikbaar.


TIP: Het verschil tussen vuren en ayous?
Vuren is een houtsoort afkomstig uit het hoge Noorden, met kwasten die voor een charmante Scandinavische look zorgen.
Ayous is een Afrikaanse houtsoort met een mooie, zachte, onopvallende houttekening, waardoor er geen kwasten zichtbaar zijn. Dit resulteert in een iets strakkere uitstraling.

Ayous

Vuren

En de montage? Heel eenvoudig te plaatsen en geen beperking in breedte!

 

 

1. Plaats de palen minstens 70 cm in de grond. De afstand tussen de palen bepaalt u volledig zelf. Let er enkel op dat u ze niet verder dan 169 cm van elkaar plaatst!

 

 

2. Schroef de liggers met L-hechtingen op de palen. Per paal dien je 3 liggers te voorzien.

3. Bevestig de thermowood beplanking aan de constructie met behulp van een nagelpistool. De planken zijn voorzien van een tand en groef om een vlotte en makkelijke plaatsing te garanderen. U hebt de keuze tussen een ribprofiel in vuren of ayous. Bij vurenhout zijn de kwasten duidelijk zichtbaar. Ayous is een hardhout en heeft geen kwasten.

 

 

4. Zorg voor de finishing touch door uw tuinwand af te werken met een aluminium U-profiel, beschikbaar in RAL 9004 zwart of 9006 aluminium.

Soortgelijke producten