Beginpaal, tussenpaal én hoekpaal : een compleet systeem!

Met dit vernieuwd aluminium palensysteem kan je een volledige omheining plaatsen waarbij je overal gelijkaardige palen kan gebruiken, zowel in het begin, als in het midden, op de hoek en in combinatie met een tuinpoort. Deze palen worden gelakt volgens de normen van Seaside Qualicoat wat voldoende bescherming tegen zoute zeelucht garandeert. Ook worden er bij elke paal twee bijhorende zwarte insteekdoppen voor bovenaan en onderaan de paal meegeleverd.

SYSTEEM 
Het aluminium paalsysteem bestaat uit een gleufpaal, een poortpaal en twee U-profielen. De tuinschermen worden tussen de gleufpalen op een rij geplaatst. De eerste en laatste paal worden afgewerkt met een U-profiel voor een mooi eindresultaat. Waar je een tuinpoort wil integreren dien je een zwaardere poortpaal te gebruiken. De poortpaal is extra verstevigd om de grotere belasting van een tuinpoort op te vangen. Om een hoek te creëren gebruikt u ook de grotere poortpaal met bijhorend U-profiel. Dit vernieuwd palensysteem is beschikbaar vanaf het voorjaar 2020. Contacteer uw verdeler voor meer info.

Er zijn 3 systemen beschikbaar:

SYSTEEM 20 MM
Gebruik systeem 20 wanneer u gekozen hebt voor schermen met een dikte smaller dan 20 mm zoals de aluminium schermen Alune en Alduo. Dit systeem is beschikbaar in RAL 7005 grijs.


SYSTEEM 30 MM

Gebruik systeem 30 wanneer u gekozen hebt voor schermen met een dikte smaller dan 30 mm zoals de Caldeira, Curtis, Aero, Florence dubbelzijdig, Plano, Strada, Massief, Linea, Kwadro. Dit systeem is beschikbaar in RAL 9006 aluminium en RAL 9004 zwart.


SYSTEEM 49 MM
Gebruik systeem 49 wanneer u gekozen hebt voor schermen met een dikte smaller dan 49 mm zoals de Prestige, Vital en Delta. Dit systeem is beschikbaar in RAL 9006 aluminium en RAL 9004 zwart.


UNIEK ONTWORPEN INOX PAALVOET

Wil je je tuinschermen installeren op een bestaand muurtje of op beton? Met deze uniek ontworpen inox paalvoet hoef je onze aluminium palen niet in de grond te plaatsen, maar kan je ze bovengronds bevestigen. Contacteer een dealer in uw buurt voor meer info.

Soortgelijke producten