Beginpaal, tussenpaal én hoekpaal : een compleet systeem!

Met dit vernieuwd aluminium palensysteem kunt u een volledige omheining plaatsen waarbij u overal gelijkaardige palen kan gebruiken, zowel in het begin, als in het midden, op de hoek en in combinatie met een tuinpoort. Deze palen worden gelakt volgens de normen van Seaside Qualicoat wat voldoende bescherming tegen zoute zeelucht garandeert. Ook wordt er bij elke paal een bijhorende zwarte insteekdop meegeleverd voor een perfecte afwerking.

SYSTEEM 
Het aluminium paalsysteem bestaat uit een gleufpaal, een poortpaal en twee U-profielen. De tuinschermen worden tussen de gleufpalen op een rij geplaatst. De eerste en laatste paal worden afgewerkt met een U-profiel voor een mooi eindresultaat. Waar u een tuinpoort wil integreren dient u een zwaardere poortpaal te gebruiken. De poortpaal is extra verstevigd om de grotere belasting van een tuinpoort op te vangen. Om een hoek te creëren gebruikt u ook de grotere poortpaal met bijhorend U-profiel. Dit vernieuwd palensysteem is beschikbaar bij een verdeler in uw buurt.

Er zijn 3 systemen beschikbaar:

SYSTEEM 20 MM
Gebruik systeem 20 wanneer u gekozen hebt voor schermen met een dikte smaller dan 20 mm zoals de aluminium schermen Alune en Alduo. Dit systeem is beschikbaar in RAL 7005 grijs.


SYSTEEM 30 MM

Gebruik systeem 30 wanneer u gekozen hebt voor schermen met een dikte smaller dan 30 mm zoals de Caldeira, Curtis, Aero, Florence dubbelzijdig, Plano, Strada, Massief, Linea, Kwadro. Dit systeem is beschikbaar in RAL 9006 aluminium en RAL 9004 zwart.


SYSTEEM 49 MM
Gebruik systeem 49 wanneer u gekozen hebt voor schermen met een dikte smaller dan 49 mm zoals de Prestige, Vital en Delta. Dit systeem is beschikbaar in RAL 9006 aluminium en RAL 9004 zwart.


UNIEK ONTWORPEN INOX PAALVOET

Wilt u uw tuinschermen installeren op een bestaand muurtje of bovengronds op beton? Met deze uniek ontworpen inox paalvoet hoeft u onze aluminium palen niet in de grond te plaatsen, maar kunt u ze bovengronds bevestigen. Contacteer een dealer in uw buurt voor meer info.

Voor prijzen en meer informatie kunt u terecht bij een verdeler in uw buurt. 
Vind er snel een via deze handige dealerlocator. 

 

Soortgelijke producten