Beginpaal, tussenpaal én hoekpaal : een compleet systeem!

Met dit vernieuwd aluminium palensysteem kan je een volledige omheining plaatsen waarbij je overal gelijkaardige palen gebruikt, zowel in het begin, als in het midden, op de hoek en in combinatie met een tuinpoort. Deze palen worden gelakt volgens de normen van Seaside Qualicoat. Dit betekent een gegarandeerde bescherming tegen zoute zeelucht. Ook wordt er bij elke paal een bijhorende zwarte insteekdop meegeleverd voor een perfecte afwerking aan de bovenkant.

SYSTEEM 
Het aluminium paalsysteem bestaat uit een gleufpaal, een poortpaal en twee U-profielen. De tuinschermen worden tussen de gleufpalen op een rij geplaatst. De eerste en laatste paal worden afgewerkt met een U-profiel voor een mooi eindresultaat. Waar u een tuinpoort wil integreren dient u een zwaardere poortpaal te gebruiken. De poortpaal is extra verstevigd om de grotere belasting van een tuinpoort op te vangen. Om een hoek te creëren gebruikt je ook de grotere poortpaal met bijhorend U-profiel. Dit vernieuwd palensysteem is beschikbaar bij een verdeler in jouw buurt.

Er zijn 3 systemen beschikbaar:

SYSTEEM 20 MM
Gebruik systeem 20 wanneer je kiest voor schermen met een dikte smaller dan 20 mm, zoals de aluminium schermen Alune en Alduo.
Dit systeem is beschikbaar in RAL 7005 grijs en RAL 7016 Antraciet.


SYSTEEM 30 MM

Gebruik systeem 30 wanneer je koos voor schermen met een dikte smaller dan 30 mm zoals de Caldeira, Curtis, Aero, Florence dubbelzijdig, Plano, Strada, Massief, Linea, Kwadro. Dit systeem is beschikbaar in RAL 9006 aluminium en RAL 9004 zwart.


SYSTEEM 49 MM
Gebruik systeem 49 wanneer u gekozen hebt voor schermen met een dikte smaller dan 49 mm zoals de Prestige, Vital en Delta. Dit systeem is beschikbaar in RAL 9006 aluminium en RAL 9004 zwart.


UNIEK ONTWORPEN INOX PAALVOET

Wil je jouw tuinschermen installeren op een bestaand muurtje of bovengronds op beton? Met deze uniek ontworpen inox paalvoet hoef je onze aluminium palen niet in de grond te plaatsen, maar kan je ze bovengronds bevestigen. Contacteer een dealer in jouw buurt voor meer info.

VOOR PRIJZEN EN ADVIES

Vind een verdeler

Soortgelijke producten