Beplanking Gesloten
Afmetingen 180 x 183
Losse plank 180 x 14,3 cm
Materiaalsoort Itaube

Wil je volop van jouw tuin kunnen genieten? Laat ons eerlijk zijn, dan plaats je liefst tuinschermen die jouw de nodige privacy garanderen, niet? Kies een tuinschutting die past bij de stijl van jouw woning en tuin. Misschien zijn deze hardhout tuinschermen wel iets voor jou? Ontdek de natuurlijke charme van Itaube.

 

Ontdek Itauba!

Itauba tuinafsluiting is een horizontaal, gesloten tuinscherm opgebouwd uit Itauba hardhout planken.

Belgische Vakmanschap

"Zowel het concept, de uitwerking, als het fabriceren van houten tuinschermen gebeurt in-house bij ons familiebedrijf in Gits."

Dankzij onze jarenlange ervaring in de houtsector ontwikkelden wij duurzame houten tuinschermen poorten die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Daarnaast ontwikkelen wij ook tuinafsluitingen in innovatieve materiaalsoorten, zoals aluminium en wpc. Voor elke tuinscherm selecteren we de beste materialen en bewerken deze tot een kwalitatieve tuinschermen met een stijlvolle uitstraling. Ze vertrekken uit onze ateliers in Gits en worden door een van onze verdelers geplaatst in jouw tuin.  

We garanderen hierbij met trots Belgisch vakmanschap en kwaliteit!  

 

Wat is hardhout?

Hardhout is erg duurzaam met een gemiddelde levensduur van 15 tot 25 jaar. De hardhoutsoorten bij Exterior Living komen uit Afrika. 

Hardhoutsoorten hebben geen knopen. De kleur is doorgaans donkerder dan naaldhout. De originele kleuren kunnen wel sterk verschillen. Van Itauba is dit een soort bruin tot donkerbruin, rood tot donkerrood, mogelijks met donkere vlekken.

Hout geeft je woning en tuin een natuurlijke straling. Wat ook eigen is aan hout is dat deze materiaalsoort leeft en verkleurt (naar een soort grijs) in de buitenlucht. Geen zorgen, vergrijsd hout is constructief absoluut niet zwakker en de kwaliteit mindert niet. De kleur van hout speelt eigenlijk alleen maar een esthetische rol.

 

Hoeveel kost een Itauba tuinscherm? 

Voor advies, informatie of een offerte op maat van jouw droomproject ben je steeds welkom bij een Exterior Living verdeler in je buurt.
Vind er snel een via onderstaande knop. Contact opnemen met een verdeler is steeds vrijblijvend! 

Een tuinpoort in dezelfde stijl? 

Ben je op zoek naar een tuinpoort die matcht bij onze Itauba tuinschermen? In ons gamma vind je allerlei tuinpoorten en sierpoorten terug.

Combineer jouw Itauba schermen bijvoorbeeld met een enkele Cordoba poort uit hardhout. 

 

Meer inspiratie?

Doorblader hier onze tuinbrochure voor al onze modellen en bijhorende info.

 

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de keuze van je tuinscherm en het uitwerken van jouw tuinproject.

Ontdek alle tuinschermen

Zijn de Itauba tuinschermen niet wat je zocht? Bekijk hier ons assortiment tuinafsluitingen uit verschillende materialen. 

Praktische Informatie

Kies je voor een open of gesloten scherm? Hoe gaan we te werk? Welke materiaalsoort kies je voor je tuinafsluiting? Hier vind je antwoord op al je vragen.

Soortgelijke producten