Beplanking Open
Afmetingen 178 x 178 cm
Materiaal Thermowood vuren
Poort Beschikbaar

Bewaar een prachtig zicht op je tuin

Jouw tuin mag gezien worden, maar ook niet zomaar toegankelijk zijn voor iedereen? Ben je op zoek naar een stijlvolle tuinomheining uit duurzaam materiaal dat jarenlang meegaat? Wat dacht je van open tuinschermen om jouw tuin mee af te sluiten? 

 

Ontdek de Furnas!

Furnas is een open tuinscherm uit thermowood vuren. De tussenpalen zitten visueel verborgen achter de verticaal geplaatste latten van het tuinscherm. Hierdoor vormen de panelen geen afzonderlijke elementen, maar worden ze onderdeel van een lange doorlopende open wand. Een moderne tuinafsluiting die jouw tuin optisch zelfs een tikkeltje groter laat lijken! 

 

Thermowood tuinafsluiting

Belgische Vakmanschap

Zowel het concept, de uitwerking, als het fabriceren van houten tuinschermen gebeurt in-house bij ons familiebedrijf in Gits.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de houtsector ontwikkelden wij duurzame houten tuinschermen poorten die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Daarnaast ontwikkelen wij ook tuinafsluitingen in innovatieve materiaalsoorten, zoals aluminium en wpc. Voor elke tuinscherm selecteren we de beste materialen en bewerken deze tot een kwalitatieve tuinschermen met een stijlvolle uitstraling. Ze vertrekken uit onze ateliers in Gits en worden door een van onze verdelers geplaatst in jouw tuin.  

We garanderen hierbij met trots Belgisch vakmanschap en kwaliteit

 

Wat is Thermowood?

Thermowood is een algemene naam voor thermisch gemodificeerd hout. Door het hout langdurig te verhitten in een speciale oven verandert de structuur en verbetert de duurzaamheid van het hout. Bij Exterior Living kiezen we voor thermowood ayous en Europees vurenhoutThermisch behandeld hout blijft stabiel en kent een mooie egale vergrijzing.

De Furnas tuinschermen zijn vervaardigd uit thermowood vuren. 

 

Wil je graag die typische mooie bruine kleur van thermowood behouden? Lees hier de onderhoudstips.

Onderhoudstips

 

Hoeveel kost een Furnas tuinscherm? 

Voor advies, informatie of een offerte op maat van jouw droomproject ben je steeds welkom bij een Exterior Living verdeler in je buurt.
Vind er snel een via onderstaande knop. Contact opnemen met een verdeler is steeds vrijblijvend! 

Een tuinpoort in dezelfde stijl? 

Ben je op zoek naar een tuinpoort die matcht bij onze Furnas tuinschermen? In ons gamma vind je de Furnas tuinpoort. Deze enkele tuinpoort is 100 x 178 cm wordt eveneens opgebouwd uit thermowood vuren.

Toch liever een grotere, robuuste houten poort?
Bekijk dan zeker ons aanbod sierpoorten.

 

Meer inspiratie?

Doorblader hier onze tuinbrochure voor al onze modellen en bijhorende info.

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de keuze van je tuinscherm en het uitwerken van jouw tuinproject.

Ontdek alle tuinschermen

Zijn de Furnas tuinschermen niet wat je zocht? Bekijk hier ons assortiment tuinafsluitingen uit verschillende materialen. 

Praktische informatie

Kies je voor een open of gesloten scherm? Hoe gaan we te werk? Welke materiaalsoort kies je voor je tuinafsluiting? Hier vind je antwoord op al je vragen.

Soortgelijke producten