Afmeting 3 x 5 / 3,5 x 7 / 4 x 8 m
Hoogte 139 cm

Een inbouw zwembad integreert mooi in de tuin en is zeer esthetisch aangezien het zicht in de tuin niet belemmerd wordt. Zo kan u ook uw kinderen gemakkelijk in de gaten houden wanneer zij enthousiast aan het spelen zijn in het water. Veiligheid voorop dus. Dankzij dit innovatief concept is een geïntegreerd zwembad niet meer enkel weggelegd voor wie een zeer hoog budget heeft, maar hebt u een uiterst modern en kwalitatief bad in uw tuin voor een zeer betaalbare prijs. Met een Infiniteau zwembad creëert u met gemak uw paradijs in eigen tuin waar geen enkele vakantie in het buitenland tegenop kan. 

 

WAT IS HET INFINITEAU INBOUWZWEMBAD?

Infiniteau is een modern inbouwzwembad in een strak design die volledig ingewerkt zit in de grond. De structuur van uw inbouw zwembad bestaat uit warm gegalvaniseerd metaal bekleed met glasvezelversterkte pvc-wanden. Infiniteau wordt modulair opgebouwd met delen van een halve meter waardoor u volledig zelf, tot op de halve meter, de afmeting van uw zwembad kan bepalen. Infiniteau is zeer eenvoudig en supersnel te plaatsen: nadat de betonplateau klaar is kan dit bad in 1 dag met 2 personen geplaatst worden. Dus de waterpret kan snel beginnen.  

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN INFINITEAU ZWEMBAD?

De keuze voor een opbouw zwembad, een inbouw zwembad of een half ingegraven zwembad is afhankelijk van uw persoonlijke smaak. Een inbouw zwembad vraagt iets meer voorbereidend werk dan een opbouw zwembad, maar is uiterst esthetisch aangezien het zicht in de tuin niet belemmerd wordt. En het lijstje voordelen gaat nog even door:

- Aantrekkelijke prijs
- Korte levertermijn en eenvoudige montage
- Snelle opbouw (1 dag met 2 personen, excl. betonplateau)
- Bad kan gevuld worden zonder gelijktijdig langs buiten aan te dammen (zelfdragend)
- Duurzaamheid van metalen profielen en wanden 
- Onbeperkte afmetingen en maatwerk per veelvoud van 0,5 m
- Thermische isolatie = wanden hebben luchtisolatie door honingraatprofiel (R=0,249 m2 K/W)


UITSTEKEND BESCHERMD TEGEN ROEST

Sinds 2021 wordt gewerkt met een nieuwe bekledingslaag om de metalen structuur nog beter te beschermen tegen corrosie.
Het gebruik van Magnelis® biedt extra voordelen:
- Magnelis® biedt een uitzonderlijke weerstand tegen roest.
- De laag herstelt zichzelf op snijranden; de plaats waar corrosie doorgaans ontstaat.
- Het product is milieuvriendelijker dan soortgelijke deklagen.

 

MOGELIJKE AFMETINGEN

Dit modulair zwembad is beschikbaar in 3 volledig uitgeruste standaard kits : 3 x 5 m ; 3,5 x 7 m of 4 x 8 m. Een standaard kit bestaat uit : de metalen structuur + pvc panelen, een lichtblauwe liner, skimmers, terugvoer, buizen, koppelstukken, pomp en zandfilter, enz... Kortom, alles om direct van uw zwembad te kunnen genieten.

Wil u liever een ander afmeting? Naast de standaardmaten kan u per halve meter zelf bepalen hoe groot uw bad moet zijn. Zo kan u een zwembad kiezen die perfect past in uw tuin.

HET MEEST EENVOUDIG TE PLAATSEN ZWEMBAD

Dankzij het modulair systeem is het zwembad zeer eenvoudig en snel te monteren. Na het gieten van de betonplateau kan het bad op 1 dag tijd met de 2 personen geplaatst worden. Het bad is ook zelfdragend. Dit betekent dat het kan gevuld worden zonder dat je het gelijktijdig dient aan te dammen. Benieuwd hoe een Infiniteau geplaatst wordt? Bekijk hier de installatievideo:

 

 

 

ZIN IN DAT HEERLIJK VAKANTIEGEVOEL IN EIGEN TUIN?

Wilt u meer informatie, advies of een offerte?
Uw Exterior Living expert in uw buurt adviseert u graag bij uw zwembadplannen en bezorgt u met veel plezier alle info over plaatsing en prijzen van het bad die u in gedachten hebt.