Klimplantscherm

Hou jij net zoals wij ook van kleurrijke bloemen en planten? Misschien wil je jouw witte muur wat opwaarderen door er een prachtig kleurenspektakel op te plaatsen?

Onze houten tuinschermen die speciaal voor klimplanten zijn ontworpen bieden dé oplossing.

Waarom een klimplantenscherm kopen?

Met een gewoon houten tuinscherm is uiteraard niets mis, maar kleinere ruimtes afsluiten vraagt soms naar creatieve manieren om de tuin toch een extra dimensie te geven. Garandeer een waar kleurenspektakel met een klimplantscherm begroeid met prachtige bloemen en planten. 

Onze plantenschermen hebben verschillende afmetingen. Vraag zeker na bij ons service team wat de mogelijkheden zijn! 

Plaats houten klimplantschermen tegen een kale, betonnen muur. Klimplanten vinden hun weg doorheen de rasters en maken zo van een op en top groene muur vol leven! 

Welke klimplanten passen goed op mijn houten tuinscherm?

Voor een optimaal effect ga je best voor klimplanten die het hele jaar door hun frisgroene kleur behouden. Klimop is uiteraard de klimplant bij uitstek, maar daarnaast zijn ook kamperfoelie en de sterjasmijn uitstekende mogelijkheden. De klimhortensia staat in juni-juli in volle bloei maar bij goede omstandigheden bloeit hij nog wat langer. Het leuke aan deze plant is dat je de bloemkleur kunt beïnvloeden door bepaalde stoffen aan de bodem toe te voegen.

Wat is het verschil met volle tuinschermen? 

Er bestaan tal van mogelijkheden om jouw tuin te omheinen. Naast tuinschermen vind je ook klimplantschermen en schuttingen in ons assortiment.

Liever een tuinschutting met een natuurlijke charme? De schuttingen bij Exterior Living zijn opgebouwd uit natuurlijke vezels en verkrijgbaar op rol. Hier heb je dan nog eens keuze tussen zware en lichte uitvoering, afhankelijk van jouw esthetische en praktische voorkeuren.

Mag de natuur nog meer tot leven komen in jouw tuin?
Ga dan voor klimplantschermen, waaraan je klimplanten volledig hun gang laat gaan. Deze kunnen ook dienen als een soort tussenmuur.

Een tuinafsluiting kopen bij Exterior Living

Onze producten zijn enkel verkrijgbaar bij de gespecialiseerde vakman.
Wil je meer informatie, advies of een offerte? Vind via deze handige dealerlocator een verdeler bij je in de buurt.

 

<< Vind een verdeler