Breedte 100 cm (enkele) - 300 cm (dubbele)
Hoogte 180 cm
Kader 58 x 140 mm
Houtsoorten Iroko of padoek

Een stijlvolle passage voor jouw tuin!

Je wilt jouw tuin omheinen, maar het binnen en buiten gaan van je tuin niet belemmeren? Kies voor een houten poort die je kunt gebruiken als stijlvolle passage en veilige doorgang! 

Ontdek onze Burton houten poort opgebouwd uit een stevig kader met pen- en gatverbinding. De latten staan verticaal dicht bij elkaar waardoor inkijk bijna niet mogelijk is, maar je toch de luchtigheid van een open beplanking ervaart. Burton is verkrijgbaar in zeer kwaliteitsvol hardhout. 

 

 

"Hardhout is erg duurzaam met een lange levensduur."

Hardhout is erg populair als materiaal voor overkappingen en tuinconstructies omwille van zijn duurzaamheid. De hardhoutsoorten iroko en padoek die wij gebruiken bij Exterior Living komen uit Afrika. Hardhoutsoorten hebben geen knopen en vergrijzen vrij snel onder invloed van het zonlicht.  

 

 

Belgische Vakmanschap

Zowel het concept, de uitwerking, als het fabriceren van houten tuinpoorten gebeurt in-house bij ons familiebedrijf in Gits.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de houtsector ontwikkelden wij duurzame tuinpoorten uit hout die tot in de puntjes kwalitatief zijn. Ze vertrekken uit onze ateliers in Gits en worden door een van onze verdelers geplaatst in jouw tuin.

We garanderen hierbij met trots Belgisch vakmanschap en kwaliteit

 

Welke houttype kies ik best? 

Wij selecteren altijd het beste hout en controleren grondig. De Burton poort is beschikbaar in iroko of padoek hardhout. Beide houtsoorten zijn zeer duurzaam.

Iroko is een hardhoutsoort uit West-Afrika met een vrij gelijkmatige houtstructuur. Padoek is een uitzonderlijk stabiele houtsoort uit Midden- en West-Afrika. Dit hout is dan ook heel geschikt voor buitenschrijnwerk. Padoek onderscheidt zich ook dankzij zijn opvallend roodachtige kleur, vooraleer het gaat vergrijzen.  

 

 

Wat is de kostprijs van deze houten poort?

Voor advies, meer informatie of een offerte op maat van jouw droomproject ben je welkom bij een Exterior Living verdeler in je buurt.
Vind er snel een via onze verdelerlocator. Contact opnemen met een verdeler is steeds vrijblijvend!  

Vind een verdeler

 

 

Sluit je tuin verder af in dezelfde stijl

Ben je op zoek naar een bijpassende tuinafsluiting die past bij de stijl van onze Burton poort? Voor veel van onze houten poorten hebben wij bijhorende zijpanelen in ons gamma. Zijpanelen zijn doorgaans heel stevig opgebouwd om de kracht van opengaande poorten aan te kunnen. Dat is het grootste verschil tussen zijpanelen en tuinschermen

Zo vind je de Burton zijpanelen die prachtig passen met de Burton poort. Creëer zo een mooi geheel! 

 

Meer inspiratie?


Doorblader hier onze tuinbrochure voor al onze modellen en bijhorende info.

 

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de keuze van je poort en het uitwerken van jouw tuinproject.

Ontdek al onze poorten

Niet echt het model dat je zoekt? Ontdek hier de rest van ons assortiment.

Praktische informatie

Kies je voor een draaipoort of een schuifpoort? Hoe gaan we te werk? Welke houtsoort kies je voor je poort? Hier vind je antwoord op al je vragen.