Breedte 550 cm
Hoogte 190 cm

Draaien of schuiven? Dat is de eerste vraag die u zich dient te stellen wanneer u het aanbod sierpoorten bekijkt. Hou hierbij rekening met de functie die de poort krijgt. Wordt het de toegangspoort naar de oprit? Hoeveel ruimte kan of mag uw poort dan afnemen van uw parkeerplek? Benut uw oprit maximaal met de Faro schuifpoort.

 

Wat zijn de voordelen van een schuifpoort?

Een draaipoort vraagt om de nodige ruimte achter de poort. Bij een schuifpoort blijft de ruimte die de poort inneemt beperkt waardoor u uw volledige oprit optimaal benut. Zelfs bij een schuine oprit. U riskeert ook geen krassen op uw wagen. Ongeacht of u kiest voor de iroko poort of de padouk poort, u kiest voor een poort die u veiligheid biedt en bovendien zeer stijlvol oogt.
Wist u trouwens dat u deze iroko of padouk poort makkelijk kan automatiseren? Elke schuifpoort wordt dan ook door onze gespecialiseerde vakman standaard aangeboden met een automatiseringsset.


Waarom kiezen voor een padouk poort?

Voor elke schuifpoort wordt het beste hout geselecteerd en grondig gecontroleerd. Zo bent u zeker van de kwaliteit en duurzaamheid van uw nieuwe schuifpoort. De Faro is beschikbaar als iroko poort of als padouk poort. Beide houtsoorten zijn zeer duurzaam. Maar welke voordelen biedt padouk nog? Kiezen voor een padouk poort is kiezen voor een uitzonderlijke stabiele houtsoort. Dit hout is dan ook heel geschikt voor buitenschrijnwerk en andere hoogwaardige toepassingen. Wilt u de koraalrode tint, de originele kleur van het kernhout, behouden? Behandel uw padouk poort dan met een houtolie.

Welke palen of zuilen kan ik kiezen?

Heeft u een voorkeur voor metalen palen van 10x10cm of voor zuilen van 52x43cm? Beide worden bekleed met padouk en afgewerkt met blauwsteen, een duurzame steensoort die zeer goed bestand is tegen weer en wind. Bij de zuilen kan u ook opteren voor een geïntegreerde brievenbus.

Beklede paal - 15,5 x 15,5 cm

Beklede zuil - 52 x 43 cm

Beklede zuil met brievenbus - 52 x 43 cm