Victoria Ipé
Venice Noords hout
Louisa Noords hout
Fibo Thermowood

Breng kleur naar je tuin!

Wil je meer kleur in je tuin? Bestuivende insecten zoals vlinders en bijen lokken en er zo een levende tuin van maken? Wat dacht je van een fruitboom in bloembak waarvan je zelf de vruchten kunt plukken? Niet voldoende grond? Werk je liever met bloembakken? We hebben voor elk wat wils! 

 

 

Ontdek onze houten bloembakken

Bloembakken uit Noords hout

In ons assortiment bloembakken vind je robuuste bloembakken uit drukgeïmpregneerd Noords hout. Onze houtsoorten worden steeds vakkundig geselecteerd om vervolgens te worden verwerkt tot prachtige bloembakken van hoge kwaliteit. 

Het Noords Hout bij Exterior Living is vooraf behandeld voor ons klimaat. Een eerste behandeling doen wij in eigen beheer. Sinds 2022 impregneren we ons Noords Hout op een meer ecologische manier. Zo dragen we samen ons steentje bij voor onze planeet.

 

In het Venice assortiment vind je naast een tuinbank ook bloembakken opgebouwd met geschaafde latten van 16 x 38 mm. 

  • 40 x 40 x 40 cm
  • 50 x 50 x 50 cm
  • 90 x 30 x 60 cm

De Louise bloembak is een grote robuuste bloembak met hoekijzers langs de binnenzijde. Verkrijg Louise in een van deze formaten: 

  • 80 x 80 x 61 cm
  • 100 x 100 x 61 cm
  • 100 x 50 x 61 cm 

 

 

 

Bloembakken in ipé

De Victoria bloembakken zijn opgebouwd uit ipé planken van 30 x 190 mm en stevig vastgemaakt met hoekijzers en houtbouten. 

De Victoria bloembakken zijn verkrijgbaar in volgende formaten:

  • 80 x 80 x 60 cm
  • 100 x 100 x 80 cm
  • 100 x 50 x 60 cm

Ipé is een type hardhout met een uitstekende duurzaamheid. Dit type hardhout wordt ook wel het duurzaamste hout ter wereld genoemd. Deze houtsoort neemt weinig vocht en vuil op en is bovendien zeer stabiel. De vergrijzing is prachtig egaal lichtgrijs.

 

 

Houten bloembakken kiezen voor bomen?

Ben je op zoek naar een bloembak voor struiken en kleine (fruit)bomen?  Pluk jij graag de vruchten van je eigen bomen uit de tuin? Plaats je olijfboom, zoete kers of appelboompje in een Louisa bloembak en geniet naast een prachtig uitzicht in je tuin ook van de heerlijke gerechten en desserts die je op tafel zult toveren.

Hoe groot de ideale bloembak is voor je bomen en struikgewas, hangt natuurlijk af van de plant je wilt plaatsen. Grotere potten helpen je bomen voorzien van meer voedingstoffen en groeiruimte. Onze robuuste houten bloembakken zijn erg stevig en hebben minder kans om te vallen wanneer de bomen veel wind opvangen. Het zijn goede bloembakken voor je struiken en kleine (fruit)bomen. 

 

 

Houten bloembakken met aluminium

Houd je ook zo van de combinatie van warm hout en strak aluminium? Ontdek dan snel onze moderne bloembakken ontworpen volgens de Gulden Snede van Fibonacci. Je vindt onze Fibo bloembakken in 3 modellen. Niet enkel apart worden ze dé eyecatcher in je tuin, maar ook als gecombineerd set vormen ze een sterk trio!

   Ontdek Fibo   

 

 

 

Hoeveel kost een houten bloembak? 

Voor prijzen en advies ben je steeds welkom bij een Exterior Living verdeler in je buurt.
Vind er snel een via onderstaande knop. Contact opnemen met een verdeler is steeds vrijblijvend! 

 

Meer inspiratie? 

Ontdek al onze tuinproducten in onze tuinbrochure.

Vind een verdeler

Wil je een houten bloembak kopen? Onze assortiment bloembakken is verkrijgbaar bij onze verdeelpunten. 

Fibo bloembakken

Liever een moderne bloembak uit thermowood en aluminium? Ontdek onze Fibo bloembakken ontwerpen volgens de gulden snede.

Onze tuininrichting

Op zoek naar andere tuinproducten om jouw droomtuin te realiseren? Bekijk ons aanbod tuininrichting hier

Soortgelijke producten