Geen ruimte om een garage te plaatsen, maar ook geen fan van jouw wagen buiten op straat te laten staan? Een carport in hout biedt de perfecte oplossing! Bovendien vind je een carport zowel in een moderne als in een meer traditionele stijl. Voor elke tuin wat wils dus!

 

Ontdek onze carports

 


Waarom een carport?

 

De voordelen van een carport


Exterior Living ontwerpt, produceert en levert carports die niet alleen praktisch zijn voor het beschermen van je auto, maar die er ook esthetisch goed uitzien. Met een carport bescherm je je auto zowel tegen vorst als tegen felle zon. Bij Exterior Living kan je terecht voor een prachtige collectie carports van Belgische topkwaliteit.

Hout een goed idee?


Hout wordt al jaar en dag in buitentoepassingen gebruikt. Voor jouw carport in hout werken wij hoofdzakelijk met Noords hout. Dit om te beantwoorden aan het zeer strenge ecologische bosbeheer, maar ook voor de unieke kwaliteit en structuur van deze houtsoort. 

Vergunning nodig?


De Belgische wetgeving voor kleine gebouwen zoals carports is heel wat soepeler geworden. Voor een oppervlakte beperkt tot maximum 40m2 , heb je geen stedenbouwkundige vergunning nodig. Bekijk hier de voorwaarden op een rijtje.

Meer inspiratie?

Doorblader hier onze tuinbrochure voor al onze modellen en bijhorende info.

 

 

 

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de keuze van je carport en het uitwerken van jouw tuinproject.

Noords hout 

Wens je meer informatie over ons Noords hout? Op zoek hoe je jouw houten carport dan het beste onderhoud?

Aluminium carports

Toch geen fan van hout voor jouw carport? Bekijk zeker onze aluminium carports, al dan niet in combinatie met hout!