Totale breedte 293 cm
Beschikbare lengtes 321cm - 399 cm - 477 cm - 555cm -633 cm
Totale hoogte 248 cm
Dakbedekking Helder of opaal polycarbonaat

Maak het jezelf gemakkelijk! 

Wist je dat je wagen niet alleen in de winter maar ook in de zomer bescherming nodig heeft? Naast regen en vorst kan ook de felle zon schadelijk zijn voor de lak van je wagen. Plus een koele auto in de zomer maakt het dagelijkse leven een pak aangenamer, niet?

De Lumo biedt de oplossing! Ontdek hier alle troeven van onze nieuwste aluminium carport! 

 

DESIGN & AFWERKING 

Exterior Living staat voor innovatie, duurzaamheid en kwaliteit. Met de Lumo carport combineren wij onze waarden tot een prachtig en budgetvriendelijk design. Deze constructie met plat dak heeft een moderne en elegante uitstraling. De rechte strakke omkadering aan de buitenzijde zorgt er voor dat je de minimale buiging van het dak nauwelijks ziet. 

Ook alle technieken zijn esthetisch weggewerkt!

  • Onzichtbare waterafvoer
  • Constructie met onzichtbare schroefverbindingen
  • Aluminium met beschermende voorbehandeling

DUURZAME MATERIALEN

Deze budgetvriendelijke carport bestaat uit twee materialen die uiterst duurzaam zijn. 

Aluminium is een onderhoudsvriendelijk en duurzaam materiaal die bovendien garant staat voor design. 

Het aluminium werd eerst met een beschermlaag volgens de normen van Qualicoat Seaside behandeld. Dit zorgt dat het materiaal een sterke weerstand krijgt in agressieve milieus zoals de kuststreek, industriegebieden... Daarna werken wij het af in het RAL kleur 9004 (zwart) 

Polycarbonaat is uitermate sterk en gaat jarenlang mee. Dit massief materiaal (4 mm dik) houdt stand bij extreme weersomstandigheden. Een stevige hagelbui, vorst of hitte vormen geen probleem. De platen zijn bestand tegen sneeuwlast (50 kg/m²). Elke plaat heeft een UV-beschermlaag tegen vergeling. Je kan kiezen voor helder of opaal polycarbonaat voor het dak van uw carport. 

Heldere polycarbonaat dakplaten - Lumo by Exterior Living

Helder is 80-90% licht doorlatend

Opaal dakplaten in polycarbonaat - Lumo by Exterior Living

Opaal is 20-30% licht doorlatend

  

HOE EEN LUMO ONDERHOUDEN?

Koos je voor een LUMO carport voor zijn onderhoudsvriendelijke karakter? Dan heb je de juiste keuze gemaakt! Aluminium is een duurzaam materiaal dat zeer gemakkelijk is in onderhoud

Water en een licht niet-corrosieve zeep (vb. autoshampoo) is meer dan voldoende om het aluminium proper te maken. Geen speciale onderhoudsproducten of verfkwasten nodig dus.  
Afhankelijk van de plaats waar je carport komt te staan, is een tweetal keer per jaar schoonmaken genoeg.

Ook het polycarbonaat krijg je gemakkelijk schoon. Gebruik een behoorlijke hoeveelheid water om al het vuil af te spoelen. Zand veroorzaakt namelijk krassen wanneer je er met een spons over wrijft. Daarna zeep je de platen in met een zachte doek en licht niet-corrosieve zeep om opnieuw overvloedig te spoelen. Gebruik geen schurende reinigingsproducten of schuursponzen!

TIP: Laat de zeep niet drogen! Zo vermijdt u strepen. 

 

PRIJZEN EN INFO
Wil je graag meer info over de mogelijkheden van onze carports? 
Ga langs bij een expert in je buurt. Zij adviseren je graag bij jouw tuinplannen en bezorgen je alle info over de prijzen en de mogelijkheden van je constructie.
Vraag vrijblijvend naar een Lumo-verdeler in jouw buurt via sales@exteriorliving.be