Basislengtes 1,8 m - 2,7 m - 3,6 m - 4,5 m
Palen 14 x 14 cm
Hoogte 2,3 m
Dakbedekking epdm

Droomt u al jaren van een overdekte loungeruimte om het ganse jaar door te genieten van uw tuin?

Genieten van die eerste zonnestralen in de lente, maar ook van de gezellige familiemomenten in de herfst en die zalige winterbarbecue met vrienden? Dat kan. Met de Maluwi leeft u gans het jaar buiten. 

U bepaalt volledig zelf hoe u uw constructie opbouwt en inricht. Met de vier beschikbare basislengtes stelt u de constructie samen die het best bij u past. Kies uit de bijhorende panelen en wanden en bekom zo een volledig afgewerkte en gepersonaliseerde constructie. Deze structuur kan zowel aangebouwd als vrijstaand geplaatst worden en kan gebruikt worden als buitenlounge, overdekt terras, pool house, gin bar en zoveel meer. 


 

 Dit jaar voegen we een aantal extra's toe om jouw Maluwi-beleving 
nóg aangenamer en persoonlijker te maken:

 

RAL KLEUR

De aluminium structuur wordt volgens de normen van Seaside Qualicoat gelakt in texturized powder coating. Standaard bieden we de Maluwi aan in RAL 9004 zwart, maar we kunnen onze aluminium constructies in eender welk kleur lakken,
dus ook in jouw lievelingskleur. Kies je voor een match met je ramen en deuren of ga je voor een gedurfd contrast? Tijd om kleur te bekennen!

MALUWI MET VOORLUIFEL

Kies je voor een Maluwi met voorluifel waarbij de berging iets dieper ligt in de constructie? Dan geniet je ook bij laagstaande zon van voldoende beschaduwing en kan je je zitruimte optimaal benutten.

 

 

AUTOMATISCHE OPBOUW ZONWERING

Te warm? De zon in de ogen? Of steekt er toch een fris briesje op? Met de automatische zonwering bepaalt u zelf het klimaat in uw terrasoverkapping. Zo zorgt de Maluwi er voor dat u het steeds naar uw zin heeft.


UNIEK DESIGN?
Jazeker, we hebben ervoor gezorgd dat deze screen volledig aansluit op de constructie zodat de strakke lijnen van de Maluwi behouden blijven. Zo merkt u nauwelijks dat er een extra stuk op gemonteerd is. Bovendien wordt de screen in opbouw op de bestaande Maluwi gemonteerd. U kan deze optie dus ook makkelijk achteraf toevoegen.

 

SCREEN DOEK
Onze Designers' Collection biedt een collectie aan van de 13 populairste kleuren uit de outdoorwereld. Zo kan u de terrasoverkapping laten matchen met de stijl van het huis. Voor de weving gebruiken we sergé 5%, samengesteld met glasvezeldraad met pvc coating. Deze weving met ritssluiting zorgt voor een strak vormvast screen met prima zicht naar buiten toe en houdt de inkijk toch beperkt. 


BESTURING & SENSOREN
De zonwering werkt op een Somfy besturingssysteem met een
1-kanaalsafstandsbediening. Besturing via app op uw smartphone is optioneel verkrijgbaar. Deze zonwering wordt standaard met obstakeldetectie geleverd. Een zonnesensor en een wind- en regensensor zijn ook verkrijgbaar. De sensoren volgen het weer en passen automatisch de stand van het screen aan, zelfs wanneer u niet thuis bent. 

BESCHIKBARE BREEDTE
180 cm - 270 cm - 360 cm - 450 cm

BRANDKLASSE
m1 / nfpa 701


PRIJZEN EN INFO

Een Maluwi volledig in uw stijl? Ga langs bij een expert in uw buurt. Zij adviseren u bij uw tuinplannen en bezorgen u graag alle info over de prijzen en de mogelijkheden van deze constructie. 

 

 

Soortgelijke producten