DUURZAME EN KWALITATIEVE MATERIALEN

Om u een optimale kwaliteit te garanderen, werken we met duurzame kwalitatieve materialen:
- Ons aluminium wordt volgens de normen van Qualicoat Seaside gelakt, wat wil zeggen dat de lak een sterkere weerstand biedt in agressievere milieus (kuststreek, industriegebied, ...).
- We hebben gekozen voor thermowood omdat dit hout een verhittingsproces ondergaat waardoor het erg vormvast en ongevoelig wordt voor vocht, schimmels en weersinvloeden.
- We gebruiken padoek omdat dit een zeer duurzame en uitzonderlijk stabiele houtsoort uit Midden- en West-Afrika is (duurzaamheidsklasse I) die geen kwasten bevat en een mooie vergrijzing garandeert.

 

MODULAIR EN MULTIFUNCTIONEEL

Dit systeem kan voor eender welke toepassing gebruikt worden. Hij is modulair en past zich volledig aan uw eigen wensen aan. Bent u op zoek naar een duurzame carport die ook nog eens volledig past bij de stijl van uw woning? Droomt u eigenlijk al jaren van een overdekte loungeruimte om te genieten van een lekker ontbijtje buiten? Of kiest u eerder voor een gin bar in eigen tuin ? Alles kan!

 

 

 

 

ESTHETIEK STAAT CENTRAAL

We hebben gekozen voor een strak hedendaags design dat perfect past bij elk type woning. Door de combinatie van hout en aluminium vormt de Maluwi een mooi geheel met zowel klassieke, moderne en hedendaagse woningen.
De aluminium profielen zijn zo ontworpen dat bevestigingsonderdelen zoals de voetverankering en de waterafvoer na montage niet meer zichtbaar zijn, enkel onderaan de paal zijn er 4 inox schroeven zichtbaar. Ook de panelen worden onderling aan elkaar vastgemaakt zonder dat er ook maar één schroef zichtbaar is.

 

MEERWAARDE VOOR UW TUIN EN WONING

Door te kiezen voor een structuur die niet enkel functioneel is maar ook op esthetisch vlak in harmonie is met uw woning en uw tuin, creeërt u een meerwaarde voor uw tuin en uw woning.

 

 

 

Een Maluwi volledig in uw stijl? Ga langs bij een expert in uw buurt. Zij adviseren u graag bij uw tuinplannen en bezorgen u graag alle info over de prijzen en de mogelijkheden van deze constructie.