Iedereen is uniek en heeft zijn eigen stijl. Een Maluwi stel je gemakkelijk in enkele stappen samen, volledig naar uw smaak.  Hier zie je stap voor stap hoe je je constructie vorm geeft.

 

Stap 1:  Bepaal de totale oppervlakte van uw tuin tuin of terras die u wilt gebruiken.

Stap 2: Bekijk hoeveel verschillende basismodules u wil combineren om tot deze oppervlakte te komen.

Stap 3: 
Wilt u een afgesloten ruimte toevoegen aan uw constructie om uw tuinmateriaal op te bergen of om een buitenkeuken te integreren? Een deel van de constructie kan opgebouwd worden met volledig waterdichte wanden en een moderne grote aluminium schuifdeur met opaal glas.
Zo kan u een volwaardig tuinhuis integreren in uw constructie. De wanden zijn beschikbaar in thermowood en padoek.

Stap 4: 
De constructie wordt afgewerkt met een houten dakstructuur en EPDM. Het onderdak wordt afgewerkt in thermowood.

Stap 5: 
Bepaal het aantal panelen die u wilt integreren. Wilt u een open constructie of opteert u eerder voor enkele panelen of een gesloten wand om u te beschermen tegen zon en wind? Er zijn panelen beschikbaar in glas, thermowood, padoek en wpc. Combineer naar hartenlust, volledig volgens uw eigen esthetische voorkeur.

 

BASISMODULES

We werken met 4 basislengtes waarmee u verschillende basismodules kan creëren : 180 cm, 270 cm, 360 cm en 450 cm. Deze modules hebben een doorloophoogte van 230 cm. 

 

RAL KLEUR

De aluminium structuur wordt gelakt volgens de normen van Seaside Qualicoat. Standaard bieden we de palen en liggers aan in RAL 9004 texturized powder coating, maar we kunnen de constructies in eender welk kleur lakken, dus ook in uw lievelingskleur.  Kiest u voor uniformiteit met uw buitenschrijnwerk of gaat u eerder voor contrast?

 

 


WANDEN EN PANELEN

De volledige uitstraling van uw constructie wordt definitief bepaald door de keuze van wandbekleding en panelen. 
Indien u een opbergruimte wil integreren om uw materiaal droog te houden, bouwen we die op met waterdichte wanden in thermowood vuren, thermowood ayous of padoek. Elke wand wordt voorzien van een dampscherm en kan indien gewenst dubbelzijdig beplankt worden. Zo wordt er een volledig afgesloten ruimte gecreeërd. Deze ruimte wordt dan voorzien van een moderne grote aluminium schuifdeur met opaal glas zodat u een volwaardig tuinhuis in uw constructie integreert. 

Als finishing touch kan u de constructie aankleden met met verschillende panelen. Elk paneel is 90 cm breed en is verkrijgbaar in thermowood vuren, thermowood ayous, padoek en in helder glas of opaal glas. De panelen kunnen onderling aan elkaar worden vastgemaakt (zonder dat er ook maar één schroef zichtbaar is). Zo creëer je een modern en warm design én ben je beter beschermd tegen wind en regen.

Een Maluwi volledig in uw stijl? Ga langs bij een expert in uw buurt. Zij adviseren u graag bij uw tuinplannen en bezorgen u graag alle info over de prijzen en de mogelijkheden van deze constructie.