Geniet van Ibiza sfeer in jouw tuin!

Leef het hele jaar door aangenaam buiten met onze Maluwi overkapping in een zalige Ibiza-style. Kies voor kwaliteit én design uit duurzame materialen voor jouw droomtuin.

Waarom een tuinoverkapping?

Een tuinoverkapping biedt een meerwaarde. Niet enkel stijgt de waarde van je woning, je kunt ook het hele jaar door heerlijk genieten van je tuin!

Wat denk je van een ontbijt met de eerste zonnestralen in de lente, knusse familiemomenten beleven in de herfst, zalige winterbarbecues met vrienden organiseren… Het zijn maar enkele van de vele mogelijkheden.

Ga je voor een aangebouwde terrasoverkapping voor een koele lunch of een toch een vrijstaande poolhouse die perfect bij je zwembad past? Jij kiest volledig zelf de functionaliteit van jouw tuinconstructie.

Ga snel langs bij een verdeler in jouw buurt voor meer info!

Kies voor een modulair systeem

Dankzij zijn modulair systeem kies je volledig zelf hoeveel modules je combineert om zo een unieke aluminium overkapping te bekomen. Bepaal de lengte en breedte die het best in jouw tuin passen en kies de bekleding die jij het mooist vindt. Bekom zo een volledig afgewerkte en gepersonaliseerde tuinconstructie voor jouw droomtuin!

Kies je voor een match met de ramen en deuren van je woning of liever een gedurfd contrast? Tijd om kleur te bekennen!

Bespreek de mogelijkheden met een verdeler in jouw buurt.

Ibiza-stijl: de nieuwe esthetische opties

De Maluwi tuinoverkapping heeft een strak design, waarbij kwaliteit en esthetiek centraal staan. De stijl past bij elk type woning. We selecteerden zorgvuldig de beste materialen die perfect bij elkaar passen.

Dit zorgde ervoor dat ons modulair Maluwi systeem nu ook beschikbaar is in White Ibiza-stijl.

Was je al bekend met onze Maluwi overkappingen? Door panelen en wanden te combineren met verschillende afwerkingen en kleuren, creëer je jouw eigen unieke aluminium overkapping! Uit deze nieuwigheden kan je nu ook kiezen om de zalige Ibiza-stijl te bekomen.

Ga voor een wit aluminium onderdak

Naast de keuze van thermowood ayous of vuren, kan je voortaan ook gaan voor een wit onderdak in aluminium. De aluminium planchetten worden gelakt in RAL 9010 wit volgens de normen van Qualicoat Seaside.

Ook hier staat een esthetische afwerking centraal. De planchetten worden bevestigd volgens een systeem waarbij er geen enkele schroef zichtbaar is.

Kies glazen schuifwanden

Kleed jouw Maluwi aan met glazen schuifwanden. Elke wand bestaat uit helder gehard veiligheidsglas.

Ga voor een verdere afwerking dankzij accessoires zoals deurschelpen, sloten, meenemers om de schuifwand telkens in 1 beweging te gebruiken en transparante tochtstrips om je wand tochtvrij te maken en te beschermen tegen insecten, wind en regen.

Met andere woorden geniet je ongestoord van het buitenleven dankzij de glazen schuifwanden aan jouw Maluwi overkapping.

Genieten van jouw Maluwi in Ibiza-stijl

Om het comfort onder jouw Maluwi te optimaliseren kan je opteren voor een automatische zonwering. Het screen loopt volledig gelijk met de buitenkant van de constructie om zijn strakke lijnen te behouden.

Om de levensduur van jouw aluminium tuinconstructie te verlengen is een optimaal onderhoud aan te raden. Aluminium is onderhoudsarm en gemakkelijk te reinigen met een poetsdoek en een mild reinigingsmiddel. Thermowood maak je eenvoudig proper met water en een neutrale zeep. Om zijn originele bruine kleur te bewaren is het aangeraden het hout te oliën en dit jaarlijks te doen.

Lees hier meer over onderhoud van onze materialen.

Zorg er ook voor dat het railsysteem van de glazen schuifwanden regelmatig onderhouden worden. Stof en zand in de wieltjes zijn nefast voor de levensduur van het systeem.

Voor verdere vragen rond onderhoud kan je contact opnemen met jouw verdeler of onze onderhoudspagina’s bekijken

Op zoek naar een tuinconstructie?

Ben je op zoek naar een moderne tuinconstructie? Bekijk ons aanbod digitaal of blader door onze tuinbrochure ter inspiratie.

Voor meer informatie en prijzen kan je terecht bij een van onze verdelers. Vind er snel een in jouw buurt met onze dealerlocator.