Landelijke herfstactie

De eerste weken van het najaar hebben zich al goed laten voelen en de natuur trakteert ons weer op prachtige herfstkleuren.
De ideale periode dus om te genieten van de tuin en in contact te staan met de natuur. En dat is nu net een plaatje waar de landelijke constructies van Exterior Living perfect in passen. Deze klassevolle constructies in cottage stijl zijn tot in de puntjes afgewerkt met duurzame materialen en maken het najaar in uw tuin nog een pak knusser... ! Daarom trakteren wij u graag op onze ...


LANDELIJKE HERFSTACTIE 

Vanaf 25/10/2019 t.e.m. 31/12/2019 profiteert u van 15% KORTING
op al onze landelijke actiemodellen.

 

 

ONZE ACTIEMODELLEN :ENKELE LEUKE WEETJES:
WIST JE DAT
...

...De landelijke stijl weer helemaal in is door z'n moderne make-over? Nog altijd warm en natuurlijk door zijn authentieke materialen maar tegenwoordig uitgepuurd met een frisse moderne toets. Een stijl die u perfect kan doortrekken tot in uw tuin.
 
...Wij de constructies afwerken met gelamineerde shingels of cedershingels voor een compleet cottage-effect. En indien u uw tuinconstructie volledig wil afstemmen op de stijl van uw woning, wij er voor kunnen zorgen dat de constructie klaar is om dezelfde dakpannen op te leggen.
-
...Een landelijke constructie meerdere functies kan hebben? Zoekt u een tuinkamer om het hele jaar van de tuin te genieten, een carport die zich integreert in de stijl van uw tuin, een overdekte lounge met een knusse zithoek, of een stijlvolle pool house bij het zwembad? Alles kan, wij zijn zeer flexibel in maatwerk en denken graag met je mee.
-

 

 

 

PRIJZEN EN INFO?
Wilt u graag meer info over de actieprijzen en de mogelijkheden van onze landelijke constructies?
En waar vindt u een professionele vakman die uw carport komt plaatsen?
Via onze dealer locator vindt u meteen de dichtstbijzijnde dealer in uw buurt die u graag alles vertelt over deze actie.