Creëer ruimte voor je vrije tijd

Exterior Living maakt hedendaagse tuinproducten op jouw maat waarbij kwaliteit en duurzaamheid primeren. Van functionele opbergplaatsen en overdekte loungeruimtes, carports en garages tot innovatieve zwembaden en duurzame tuininrichting.

Met een gevarieerd aanbod van zowel standaardmodellen als ruime maatwerkmogelijkheden bekomen we een resultaat dat perfect aansluit bij jouw wensen. Elk project wordt tot in de puntjes afgewerkt door professionele verdelers om de ideale ruimte te creëren voor jouw vrije tijd. 

 

 

 

Onze collectie Tuinschermen 2024 al gezien?

Bekijk ons uitgebreid aanbod afsluitingen in een hedendaagse stijl en vindt de afsluiting die perfect bij jouw smaak en jouw budget past.

 

 

Overkappingen


Met een duurzame overkapping kan je het hele jaar door genieten in je tuin. In alle comfort van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Ontdek de prachtige combinatie van hout en aluminium in onze overkappingen.

> Meer over overkappingen

 

 

Tuinbergingen


Moderne en landelijke tuinhuizen die niet alleen praktisch zijn voor het opbergen van je tuingerief, maar die er ook esthetisch goed uitzien. Verkrijgbaar in verschillende ecologische houtsoorten en afwerkmogelijkheden
.

> Meer over tuinbergingen

 

 

Zwembaden


Innovatieve zwembadconcepten aan een betaalbare prijs. Een zwembad in eigen tuin creëert elke dag opnieuw een gelukzakig gevoel van ontspanning en vormt meteen de eyecatcher in je tuin.

> Meer over zwembaden

 

Carports & garages


Met een carport bescherm je je auto en fietsen zowel tegen vorst als tegen felle zon. Bij Exterior Living vind je carports in duurzame kwalitatieve materialen en heb je de mogelijkheid om te combineren met een praktische opbergruimte. 

> Meer over carports en garages

 

Houten poorten 


Met onze collectie houten poorten kies je voor een tijdloos design met een duurzaam karakter. Voor elke poort wordt handmatig het beste hout geselecteerd om jouw unieke tot in de details afgewerkte poort te maken.

 > Meer over houten poorten

 

Afsluitingen


Kies voor een stijlvolle tuinafsluiting in kwalitatieve materialen om zorgeloos van jouw tuin te genieten. De Collectie 2024 biedt je een uitgebreid aanbod afsluitingen in verschillende stijlen en materialen.

> Meer over tuinafsluitingen

 


WAAR TE KOOP?

Op zoek naar een erkend Exterior Living verdeler in je buurt? Vind een verdeelpunt in je buurt via de dealer locator.

 


Wij zoeken collega's!

Ben jij fan van het buitenleven en op zoek naar een job in de outdoor sector? Wij zoeken collega's! Bekijk hier onze vacatures zodat we je binnenkort mogen verwelkomen.

Waarom kiezen voor Exterior Living

15 jaar garantie 

Kies voor kwaliteit en profiteer van 15 jaar garantie tegen insecten, schimmels en houtrot op al onze tuinpalen en tuinschermen in geïmpregneerd Noords hout.  Zo kan jij jarenlang zorgeloos van jouw tuin genieten.

 

Duurzame materialen

We selecteren zorgvuldig de beste materiaalsoorten uit duurzaam beheerde bosgebieden. In ons gamma vind je naast noords dennenhout, iroko, padoek en thermowood ook onderhoudsvriendelijke materialen  zoals aluminium en wpc. 

Belgisch vakmanschap

Onze producten worden ontworpen door ons eigen R&D team en geproduceerd in ons familiebedrijf in Gits. We beheren inhuis een unieke verduurzamingstechniek om de levensduur van het Noords hout te verlengen. Met een combinatie van ambacht en industrialisatie brengen we uitstekend Belgisch design op de markt.

 


 Nieuws


COLLECTIE TUINSCHERMEN 2024

Je tuin stijlvol afwerken? Bekijk onze gevarieerde Collectie Tuinschermen 2024 in een hedendaagse stijl en vindt de afsluiting die perfect bij jouw smaak én jouw budget past.

 


Veilig thuiskomen met geïntegreerde carport verlichting

Een carport met geïntegreerde verlichting in het onderdak? Een handige en veilige oplossing wanneer je in het donker thuiskomt of vertrekt! Lees er hier alles over.

 


Nieuwe terraskasten en tuinbergingen

Op zoek naar een compacte oplossing om je tuinspullen steeds bij de hand te hebben en s’avonds makkelijk op te bergen? Geen ruimte voor een tuinhuis? Onze terraskasten zijn de perfecte opbergplaats voor kussens, buitenspeelgoed en tuingereedschap.

 


VERDELER WORDEN?

Wil jij Exterior Living professional worden? Contacteer ons en we plannen een kennismakend gesprek in.

Bekijk onze gratis brochures

Ben je op zoek naar een terrasoverkapping of tuinhuis, een afsluiting of een zwembad?  Doorblader hier onze online brochures en vind alle informatie en inspiratie die je nodig hebt.

Vind een verkooppunt

Wil je onze producten liever in het echt bekijken en aanraken? Wil je graag gratis professioneel advies, specifiek afgestemd op jouw tuinproject? Bij onze gespecialiseerde verdelers kan je terecht voor alle informatie, prijzen en advies.