In de kijker

Inspiratie opdoen?

Kom een aangename wandeling maken in onze 1200 m2 showtuin. Daar vindt u ongetwijfeld de inspiratie die u zoekt. Onze deuren staan elke werkdag voor u open van 9u tot 17u en op zaterdag van 10u tot 12u en van 13u tot 16u. Geen tijd om langs te komen? Start nu meteen onze virtuele wandeling.

Bruggesteenweg 245 - 8830 Gits

Waar vind ik prijzen en andere informatie?

Op zoek naar een poolhouse, terrasoverkapping, een moderne afsluiting of een zwembad? Of zoekt u naar het ideale tuinhuis die perfect past in uw tuin? In onze online brochures vindt u meteen alle informatie die u nodig heeft. Klik heel eenvoudig op een brochure en vind een wereld aan keuze. Wat als ik liever een papieren catalogus doorblader? Laat ons weten welke brochure u graag ontvangt en sturen we die zo snel mogelijk op.

 

 

 

Wat als ik niet alle info terugvind in de brochure?

Neem contact op met onze gespecialiseerde dealers voor alle prijzen en professioneel advies. Met de handige dealerlocator vindt u in een mum van tijd de dealer in uw buurt.Waar kan ik terecht met andere vragen over mijn tuinontwerp? Vind de antwoorden die u zoekt bij onze FAQ of vraag advies aan onze experts.