Creëer ruimte voor je vrije tijd

Exterior Living maakt hedendaagse tuinproducten op jouw maat waarbij kwaliteit en duurzaamheid primeren. Van functionele opbergplaatsen en overdekte loungeruimtes, carports en garages tot innovatieve zwembaden en duurzame tuininrichting.

Met een gevarieerd aanbod van zowel standaardmodellen als ruime maatwerkmogelijkheden bekomen we een resultaat dat perfect aansluit bij jouw wensen. Elk project wordt tot in de puntjes afgewerkt door professionele verdelers om de ideale ruimte te creëren voor jouw vrije tijd. 

 

 

Overkappingen


Met een duurzame overkapping kan je het hele jaar door genieten in je tuin. In alle comfort van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Ontdek de prachtige combinatie van hout en aluminium in onze overkappingen.

> Meer over overkappingen

 

Tuinbergingen


Moderne en landelijke tuinhuizen die niet alleen praktisch zijn voor het opbergen van je tuingerief, maar die er ook esthetisch goed uitzien. Verkrijgbaar in verschillende ecologische houtsoorten en afwerkmogelijkheden
.

> Meer over tuinbergingen

 

Zwembaden


Innovatieve zwembadconcepten aan een betaalbare prijs. Een zwembad in eigen tuin creëert elke dag opnieuw een gelukzakig gevoel van ontspanning en vormt meteen de eyecatcher in je tuin.

> Meer over zwembaden

 

Carports & garages


Met een carport bescherm je je auto en fietsen zowel tegen vorst als tegen felle zon. Bij Exterior Living vind je carports in duurzame kwalitatieve materialen en heb je de mogelijkheid om te combineren met een praktische opbergruimte. 

> Meer over carports en garages

 

Houten poorten 


Met onze collectie houten poorten kies je voor een tijdloos design met een duurzaam karakter. Voor elke poort wordt handmatig het beste hout geselecteerd om jouw unieke tot in de details afgewerkte poort te maken.

 > Meer over houten poorten

 

Afsluitingen


Kies voor een stijlvolle tuinafsluiting in kwalitatieve materialen om zorgeloos van jouw tuin te genieten. Bij Exterior Living kan je terecht voor een uitgebreid aanbod afsluitingen in verschillende stijlen en materialen.

> Meer over tuinafsluitingen

 


WAAR TE KOOP?

Op zoek naar een erkend Exterior Living dealer in je buurt? Vind er gemakkelijk een via de dealer locator.

 


 Nieuw 2023


Nieuwe terraskasten en tuinbergingen 2023

Op zoek naar een oplossing om je tuinspullen steeds bij de hand te hebben en s’avonds gemakkelijk op te bergen? Wil je in je tuin geen ruimte opofferen aan een tuinhuis? Bekijk onze nieuwe terraskasten of tuinbergingen. Deze kasten zijn een goede opbergplaats waar je je kussens, buitenspeelgoed, en zelfs tuingereedschap gemakkelijk in kwijt kan.... Opgeruimd staat netjes!

 


Veilig thuiskomen met geïntegreerde carport verlichting

Een carport met geïntegreerde verlichting in het onderdak? Een handige en veilige oplossing wanneer je in het donker thuiskomt of vertrekt! Lees er hier alles over.

 


Nieuw buurvriendelijk tuinscherm!

Op zoek naar een stijlvolle tuinafsluiting met een duurzaam karakter? Ontdek onze nieuwe ARNATO: een stevige buurvriendelijke schutting, aan beide zijden beplankt en mooi afgewerkt. Zo kijken jij én jouw buur op een mooie afgewerkte zijde. Ontdek hem hier in grenen en in iroko.

 


VERDELER WORDEN?

Wil jij Exterior Living professional worden? Laat je gegevens na via dit formulier. Dan contacteren wij je voor een kennismakend gesprek.

Waar vind ik prijzen en andere informatie?

Ben je op zoek naar een terrasoverkapping of tuinhuis, een afsluiting of een zwembad? Wil je de juiste poolhouse op maat voor je droomtuin kopen? Doorblader hier onze online brochures en vind alle informatie die je nodig hebt. Selecteer een van de brochures en bekijk al onze mogelijkheden. Blader je liever door een papieren catalogus? Contacteer een van onze gespecialiseerde dealers bij jou in de buurt. Je kan bij hen terecht voor alle informatie, prijzen en professioneel advies. Zij bezorgen je graag de brochure van jouw keuze. Met deze handige dealerlocator vind je de dealer in een mum van tijd bij jou in de buurt.