Breedte 550 cm
Hoogte 190 cm
Houtkeuze Padoek

Ferro - schuifpoort met metalen frame

Deze design schuifpoort wordt zeer kwalitatief opgebouwd met beplanking in padoek en tot in de details perfect afgewerkt. De poort krijgt rondom een fijn metalen frame die voor een unieke en zeer moderne uitstraling zorgt. Het RAL-kleur van het metalen frame bepaalt u volledig zelf. Ook kan u kiezen voor een open of gesloten beplanking. Zo kan u deze poort volledig naar eigen smaak afstemmen op het design van uw tuin. Elke schuifpoort wordt aangeboden met automatiseringsset.

 

KWALITEIT
Het metalen frame wordt warm gegalvaniseerd en gepoederlakt. Deze technieken zorgen niet alleen voor een mooie afwerking, maar verhogen ook de corrosie­bestendigheid en zorgen er voor dat de poorten beter bestand zijn tegen krassen.

BEPLANKING
Daarna worden de frames door onze vakmensen bekleed met padoek. Houdt u van complete privacy? Dan kan u opteren voor de volledig gesloten horizontale of verticale beplanking.

Indien u een voorkeur hebt voor een iets luchtiger design, kan u kiezen voor een open verticale beplanking met kleine tussenruimtes.

 

Gesloten beplanking

Open beplanking

PALEN
U kan kiezen voor metalen palen van 10 x 10 cm of voor zuilen met of zonder brievenbus. De palen en zuilen worden bekleed met padoek afgewerkt met blauwsteen.

Beklede paal - 15,5 x 15,5 cm

Beklede zuil - 52 x 43 cm

Beklede zuil met brievenbus - 52 x 43 cm

Soortgelijke producten