Metalen poort

Wat zijn de afmetingen van de metalen poorten?
De standaardafmeting van een dubbele metalen poort is 300x180cm, van een enkele is dat 100x180cm. Maar uiteraard passen die afmetingen niet in elke tuin of op elke oprit. Door architecturale keuzes is soms een dubbele of enkele metalen poort nodig die wat hoger en breder of net smaller en lager is. Bij Exterior Living is dat geen probleem.

Elke bestelling wordt namelijk volledig op maat gemaakt. Onze vakmensen vertrekken van een basismodel, maar er zijn vele aanpassingen mogelijk. Wij staan open voor uw ideeën en suggesties en werken ze graag uit in een persoonlijk ontwerp. Op die manier krijgt u een metalen poort die volledig op maat van uw woning en tuin is gemaakt.

Zeker een dubbele metalen poort is handig om uw tuin helemaal af te sluiten voor voorbijgangers. Dankzij de klink opent u gemakkelijk de ene zijde om gewoon te voet of met de fiets te passeren. Als u er met de auto langs wil, kan u uiteraard de andere zijde ook openen.

 

Welke materiaalstandaarden worden gehanteerd?
Wat de materiaalkeuze betreft, gaan we niet over een nacht ijs. En dit geldt niet alleen voor onze metalen poorten, maar voor al onze constructies. De houten beplanking in het metalen kader moet onze strenge kwaliteitstests kunnen doorstaan en eco-friendly zijn. Fijnjarig Noord-Europees hout is daarvoor uitermate goed geschikt. Dit hout is niet alleen zeer stevig maar ook gemakkelijk te bewerken, waardoor het ideaal is voor verwerking in tuinhuisjes, poorten en carports. Vergeet zeker niet onze volledig houten poorten te bekijken.

Het frame van onze metalen poorten moet al even strenge kwaliteitstests doorstaan. Op de pagina van onze Maluwi-terrasoverkapping of carport vindt u alvast welke kwaliteitsstandaarden we daarvoor hanteren. 

Bent u geïnteresseerd in onze metalen poorten en had u graag een offerte of advies op maat. Vind een dealer bij u in de buurt met de dealerlocator of neem rechtstreeks contact met ons op.

Hebt u liever niet dat voorbijgangers tot in uw tuin kunnen kijken?

U hebt groot gelijk.

Een tuin is een plaats om helemaal tot rust te komen en dan zit u toch het liefst afgesloten van de openbare weg.

Bekijk hier onze collectie metalen (tuin)poorten met houten beplanking, steeds gemaakt met materialen van topkwaliteit.