Voorgevel 3 --> 6 m
Diepte 5,6 --> 6 m
Totale hoogte 2,47 --> 2,86 m
Dakbedekking Shingels / Dakpanplaten in staal

De traditionele lijn van Gardival en Tack.

Een garage is van uiterst belang want deze houdt uw voertuig droog en biedt bescherming aan uw tuinmateriaal. Aangezien een garage een aanzienlijk groot object is in uw tuin is niet enkel het functionele maar ook het esthetische aspect van groot belang. Daarom bieden wij ook garages aan in de traditionele stijl.

De Gardival Classic is een garage met zadeldak in blokhutverbinding, met een opendraaiende poort of kantelpoort van 235 x 190 cm. Deze garages zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Indien de standaard afmetingen niet passen in uw tuin, bieden wij ook maatwerk aan. Contacteer onze ervaren vakmensen voor meer informatie.

In de traditionele stijl biedt Tack u de Classic aan in paneelbouw. Deze garages met zadeldak hebben een kantelpoort van 250 x 200 cm. Ook deze garages zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Indien de standaard afmetingen niet passen in uw tuin, bieden wij ook maatwerk aan. Contacteer onze ervaren vakmensen voor meer informatie.

Wil u meer weten over onze verschillende constructiemethodes zoals paneelbouw en blokhutverbinding? Kijk dan snel even op onze pagina constructiemethodes.