Wie zijn we?

Exterior living is het overkoepelend merk van de groep Valcke te Gits en is reeds 2 generaties succesvol actief als producent en verdeler van een modern en ruim gamma voor tuin- en buitenbeleving. Onder onze verschillende merken bieden wij een uitgebreid assortiment kwaliteitsvolle tuinconstructies, eiken bijgebouwen, zwembaden, sierpoorten, tuinhout en speeltoestellen aan. Zo kunnen wij instaan voor de totale inrichting van uw tuin.

Door onze grote passie voor exterior design en innovatie brengen wij jaarlijks nieuwe producten op de markt. Al onze producten stralen originaliteit, frisheid en kwaliteit uit. Dit alles wordt in goede banen geleid door een team medewerkers dat permanent klaar staat om aan uw wensen te voldoen.

Exterior Living showtuin

Kom ideeën opdoen in onze vernieuwde showtuin van meer dan 1200 m2. Hier kan u al onze nieuwe producten ontdekken, de verschillende materialen en constructiesystemen bekijken en inspiratie opdoen voor uw eigen tuinproject.

Weet u al met welke dealer u zal samenwerken? Perfect. Kom gerust samen met uw dealer naar onze showtuin om uw project te bespreken en vorm te geven. Nog geen dealer gevonden ? Vind een dealer in je buurt via onze dealerlocator.

Onze deuren staan elke werkdag voor u open vanaf 8u30 tot 17u30, en op zaterdag van 10u tot 12u - 13u tot 16u.
Locatie : Bruggesteenweg 245 - 8830 Gits
Iedereen welkom !

Onze dealers

In de marktbediening vervullen onze professionele distributiepartners de wensen en behoeften naar individualiteit (maatwerk) van onze eindgebruikers. Zij staan borg voor correcte plaatsing, informatieverstrekking en een goede service naar de eindklant toe. Vind een dealer in je buurt via onze dealerlocator.