Hoe kies je een tuinafsluiting?

Met een tuinscherm benadruk je de stijl van je tuin. Heb je een strakke moderne of eerder een landelijke tuin? Stem je poort, afsluiting en tuindecoratie hier op af en creëer uniformiteit en rust.

Verschillende tuinafsluitingen

Wat verwacht jij juist van de ruimte in je tuin?

Ben je gesteld op je privacy, kies dan zeker voor een volledig gesloten tuinscherm, zoals onze Caldeira bijvoorbeeld. Houd je het liever wat luchtig en open, dan zal het Furnas scherm beter in jouw smaak liggen. Of wat denk je van onze eindeloze Eterno: een tuinwand waarbij geen tussenpalen te zien zijn en daardoor visueel een eindeloze tuinwand creëren. Tip : door het creëren van één lang geheel lijkt uw tuin optisch nog groter. Modern én rustgevend tegelijk, een visuele meerwaarde dus.

Mocht u geen fan zijn van hout of van onderhoud, kiest u best voor een onderhoudsvriendelijk tuinscherm in WPC (houtcomposiet).

Houtcomposiet werd ontwikkeld met als doel het esthetisch karakter van hout te verenigen met de onderhoudsvriendelijkheid van kunststof. Dit materiaal is zeer UV-bestendig, bestand tegen insecten en schimmels en 100% waterresistent. Een aanrader dus.

Lees meer over WPC hier.